Horoscop

Horoscopul zilei, 11 noiembrie. Balanță, urează-ți tot ce e mai bun pentru tine!

Berbec
Viața ta înseamnă mult mai mult decât să o irosești pe lucruri mediocre. Îți recapeți forțele și îți revii în fire. Dorește-ți mai mult și pregătește-te să lupți pentru ceea ce îți dorești. Nu uitați, nimic nu este inaccesibil.

Sfat cosmic: pregătiți-vă să vă flexați mușchii.

Taur
Aceasta este o perioadă de rebeliune internă și externă. Schimbările pe care astrele te cheamă să le faci îți vor cere să faci un efort. Dar nu uitați că în această perioadă este mai bine să nu încercați să vă potriviți cu ceilalți.

Sfat cosmic: este un moment de rebeliune.

Gemeni
Astăzi vă aflați într-o stare de predare. Singurul lucru care ar trebui să vă oprească din panică și agitație este înțelegerea faptului că până și cele mai mari dificultăți ne învață ceva important. Indiferent de cum vă simțiți acum, nu stați cu mâinile în sân.

Sfat cosmic: totul se întâmplă pentru binele tău.

Rac
V-ați arătat în viață de mult timp. Acum este momentul să luăm o pauză. Fiți atenți la frumusețea și grația acestui moment. Observați multele, multele minuni care vă sunt trimise. Și nu uitați de familie și de prieteni.

Sfat cosmic: mulțumiți celor din jur pentru căldura și grija lor.

Leu
Astăzi vi se cere să vă urcați la volanul vieții voastre și să apăsați pe accelerație. Nu uitați, spunând da la ceea ce se potrivește cu planurile voastre, unele lucruri vor trebui lăsate în urmă.

Sfat cosmic: acordați-vă la ceea ce vă doriți pentru voi înșivă.

Fecioară.
Se face cald aici, dar nimeni nu se plânge. O poveste de dragoste picantă te așteaptă înainte de acest weekend, poate una care nu necesită niciun angajament. Nu vă temeți de convenții și renunțați la pasiunea dumneavoastră. Asigură-te doar că stabilești niște reguli de bază.

Sfat cosmic: O poveste de dragoste picantă te așteaptă.

Balanță.
Nu vă mai mulțumiți cu lucruri mărunte. O mare parte din realizarea armoniei constă în a spune nu la ceea ce nu vrei. Cu alte cuvinte, dacă ești în căutarea unei relații serioase și a unui partener stabil, nu-ți mai petrece timpul cu cei care nu vor să te însoțească.

Sfat cosmic: urează-ți tot ce e mai bun pentru tine.

Scorpion
Meritați tot ceea ce ați cerut și chiar mai mult. Meriți intimitate și meriți iubire. Meritați să vă simțiți în siguranță. Acordă-ți permisiunea de a lua deciziile și de a cere ceea ce vrei. Încă mai puteți schimba regulile jocului.

Sfat cosmic: cunoaște-ți valoarea.

Săgetător.
Este ușor să joci rolul de „cu sânge rece și distant”. Dar este, de asemenea, o formă de autoconservare. Fă-ți o favoare și sparge barierele. Arată cine și ce iubești. Stelele vă reamintesc că dragostea pe care o doriți și o meritați este deja disponibilă.

Sfat cosmic: vi se vor deschide noi orizonturi de iubire.

Capricorn.
Există un plan divin pentru voi și în acesta vi se cere să vă puneți încrederea. Cu cât renunțați mai mult la sentimentul fals de control, cu atât mai ușor vă va fi să acceptați schimbarea în viitor.

Sfatul cosmic: aveți încredere în planul universului.

Vărsător.
Așteptările dumneavoastră nu sunt nerealiste. Nu vă forțați să credeți că sunteți de vină pentru greșelile altora. Dacă nu obțineți ceea ce vă doriți din această relație, aveți dreptul să vă retrageți. Aveți permisiunea de a vă concentra asupra „templului interior” și de a vă oferi dragostea, grija și tandrețea pe care le meritați.

Sfat cosmic: concentrează-te pe starea ta interioară.

Pești.
Faci progrese mari. Mergi înainte și rupi tiparele care te țineau înlănțuit. Deci, înainte și înainte! Încă un lucru: nu ar trebui să vă întoarceți la vechiul doar pentru că vă simțiți „în siguranță” și „familiar” în acest moment.

Sfat cosmic: mergi înainte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *