Horoscop

Horoscopul zilei, 25 decembrie. Pești, vei avea nevoie de puțină bunătate astăzi

Luna în creștere în Vărsător anunță începutul unei perioade minunate pentru mulți dintre cei din cercul zodiacal.

Berbec
Zilele tale din spatele scenei sunt de domeniul trecutului, Berbec. În această perioadă, locul tău este scena principală. Renunță la mantia invizibilă și începe să strălucești. Permiteți-vă să fiți recunoscut pentru contribuțiile dumneavoastră. Dar, la apogeul faimei, nu uitați de prietenii și colegii care și-au făcut griji și au luptat pentru dumneavoastră. Nu uitați că oamenii care se bucură sincer pentru dumneavoastră sunt cei mai loiali susținători ai dumneavoastră.

Sfat cosmic: Până acum ai preferat să rămâi în spatele scenei, dar acum a venit momentul să dai buzna pe scenă.

Taur
Ai chef de o mică bătălie culinară astăzi. Nu ai cu cine să concurezi? Doar un festival de plăcinte, prăjituri, burgeri și tarte. Este șansa ta de a-ți reuni familia și de a împărtăși spiritul Crăciunului. Cine nu a avut timp să cumpere cadouri – de ce să nu facă ceva cu propriile mâini?

Un sfat cosmic: Să înceapă festivitățile!

Gemeni
Dacă ți s-ar cere să numești capitolul actual al vieții tale, l-ai numi “Găsirea firului de argint”. Pentru Gemeni, începe o perioadă de împlinire a dorințelor și de posibilități nesfârșite. Există lumină la capătul tunelului și aceasta vine dintr-o sursă foarte plăcută. Așa că continuați să mergeți înainte. Puteți chiar să treceți la un pas elastic sau la o săritură.

Sfat cosmic: poate că nu crezi în miracole, dar ele ți se vor întâmpla oricum.

Rac
Ești prins în mijlocul schimbării, așa că riști să-ți pierzi scopul pentru că simți că întreaga lume s-a întors cu susul în jos. S-ar putea să nu putem influența întotdeauna lumea exterioară în măsura dorită, dar cea interioară este în puterea noastră. Așa că ia o pauză, respiră adânc și restabilește-ți echilibrul interior.

Sfat cosmic: Nu lăsați agitația noului an să vă dezechilibreze.

Leu
Cu toții avem un loc special în care călătorim cu privirea noastră mentală. Un loc care trezește copilul interior și ne face să ne simțim iubiți și protejați. Și acolo te cheamă stelele să te duci, Lions, să găsești acea bucată lipsă din tine. Dacă aveți un parc preferat în apropiere și puțin timp liber, mergeți acolo astăzi pentru o reflecție liniștită.

Sfat cosmic: Recapătă-ți echilibrul și recuperează acea bucată lipsă din tine.

Fecioară
A fost un an nebun pentru tine, Fecioară. Astăzi, astrele te îndeamnă să te uiți în oglinda retrovizoare și să-ți evaluezi progresele. Luați-vă un moment pentru a vedea care metode au funcționat și care nu. În caz contrar, va trebui să repetați aceleași greșeli. În primul rând, acest lucru se aplică la relațiile cu oamenii și la conflictele care au apărut. Poate că este mai bine să lăsăm ceva în trecut.

Un sfat cosmic: este timpul să facem un bilanț.

Balanță
Aceasta este o perioadă de fericire și extaz pentru Balanță. Sunteți înconjurat de oameni care vă iubesc și sunt mândri de realizările dumneavoastră. Luați-vă un moment pentru a mulțumi puterilor misterioase care sunt. Iar astrele mai vor să rețineți: de acum încolo va fi din ce în ce mai bine. Așa că continuați să semănați lucruri bune, pentru că puterea de a face minuni a fost întotdeauna în voi.

Sfat cosmic: Începe cea mai bună perioadă a vieții tale.

Scorpion
Tocmai ați început să luați avânt. Nu totul decurge conform planului tău, au existat unele pierderi în ultima vreme, dar astrele văd munca ta asiduă și dorința de a profita la maximum de oportunitățile disponibile. Foarte curând veți putea să vă descurcați și chiar să aveți unele descoperiri. Așa că nu mai fiți triști și începeți să vă reîncărcați spiritul de Anul Nou. Aveți mari șanse să întâlniți persoane influente în timpul sărbătorilor.

Sfat cosmic: E timpul să te străduiești cât poți de mult!

Săgetător
Ai fost în iad și te-ai întors, Săgetătorule! Încă nu v-ați revenit din toată durerea și suferința, dar ați făcut deja destul de multe. Stelele arată că ce e mai rău a trecut. Tot ce trebuie să faci este să te pregătești să o iei de la capăt. Universul are tot sprijinul tău, așa că crede în posibilitatea unui miracol și creează o versiune mai bună a vieții tale.

Sfat cosmic: de aici încolo o să fie mai bine, promit astrele!

Capricorn
Capricorni, astrele vă sfătuiesc să fiți atenți la ceea ce spuneți da astăzi. Ceva nu merge bine. Examinați întrebarea: cine sau ce vă ghidează? Oricât de dificil ar fi, faceți o alegere, spuneți nu și renunțați la sentimentul de vinovăție pe care l-ați atașat situației. Nimic nu te va elibera mai bine decât să stai în adevărul tău.

Sfatul cosmic: ascultă-ți vocea interioară și schimbă situația.

Vărsător
Ce-ar fi dacă am înceta să ne mai jucăm de-a trasul de păr cu universul? Ce-ar fi dacă am lăsa ceea ce este în interesul nostru să intre în viața noastră așa cum este menit să o facă? Astăzi trebuie să scăpați de orice încercare de rezistență, Vărsătorilor. Sunteți acolo unde trebuie să fiți, și este un loc frumos!

Sfat cosmic: nu mai loviți apa cu mâinile, ci înotați cu curentul.

Pești
Oricât de dureros ar suna, suferința este parte integrantă a vieții. Fiecare trece prin propriile încercări și necazuri, chiar dacă fețele unora par mereu fericite. Astrele vor ca astăzi să fii mai blândă. Nu judecați persoana din fața voastră, iubiți-o și acceptați-o pentru ceea ce este. Arată-i atitudinea pe care ți-o dorești pentru tine. Tot ceea ce dați lumii astăzi se va întoarce la voi de trei ori.

Sfat cosmic: Astăzi vei avea nevoie de puțină bunătate și multă compasiune.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *