Horoscop

Horoscopul zilei de azi 20 OCTOMBRIE! Astăzi este o zi bună pentru creativitate

Taur
Capacitatea ta de a face planuri și de a lua o decizie importantă este la înălțime în acest moment. Este un bun moment să începi să permiți lucrurilor bune să vină în viața ta, numai că trebuie să te organizezi foarte bine în primul rând.

Gemeni
Luna nouă în Berbec aduce un nou capitol în viața ta din punct de vedere profesional. Pentru a atrage rezultate pozitive nu uita să fii recunoscător pentru lucrurile pe care le ai deja, dar și pentru cercul tău social și pentru conexiunile care te-au ajutat până în acest moment să ajungi în acest punct.

Rac
Lună plină de astăzi te ajută să primești recunoaștere din punct de vedere profesional, mai ales dacă în trecut ai muncit foarte mulți la un anumit proiect. Această energie în închide un ciclu al unui aspect ce ține de carieră, aducând noi provocări.

Leu
Astăzi este o zi bună pentru a face un bilanț al ultimelor șase luni și pentru a vedea exact cât a evoluat din punct de vedere profesional, dar și unde mai ai de lucrat sau de învățat. Ia în considerare toate aceste lecții pentru că îți vor fi de mare ajutor în viitor.

 Fecioară
Jupiter te ajută să faci o extindere în ceea ce ține de sectorul muncii tale, dar și de obișnuințele pe care le ai. Lună nouă în Berbec da startul unei perioade de transformare pe care tot ai pregătit-o în ultimele șase luni de zile. Mercur în mers direct te ajută să faci colaborări de succes.

Balanta
Ziua de astăzi îți aduce luna plină în semnul tău opus, ceea ce înseamnă că unele contracte pot fi semnate cu succes sau poate să-ți aducă un nou parteneriat în ceea ce ține de business. Acest moment poate reprezenta începerea dobândirii unei independențe financiare sau a unei etape interesante.

Scorpion
Astăzi este o zi bună pentru creativitate, iar lună plină în Berbec te ajută să pui pasiune în proiectele tale. Încearcă să nu îți pierzi curajul dacă nu obții imediat succes în ceea ce întreprinzi. Mercur în mers direct te ajută să-ți regăsești anumite conexiuni de prietenie.

Sagetator
Comunitatea în care trăiești este un loc foarte important pentru tine, nu doar pentru că acolo te simți în siguranță și apreciat, ci și pentru că aceasta îți aduce nenumărate oportunități. Luna plină de astăzi te poate ajuta să-ți faci un nou plan legat de viitor, chiar un nou proiect.

Capricorn
Energia zilei de astăzi te face să realizezi cât de puternic ești și ce influență minunată ai asupra oamenilor din jurul tău. Acest aspect puternic este unul de foc, ceea ce înseamnă că trebuie să ai grijă totuși la cuvintele pe care le spui, deoarece deși sunt o inspirație pentru anumite persoane, pot jigni altele.

Varsator
Activitatea ta poate să îți aduc astăzi mai ușor rezultate pozitive. Lună plină în Berbec te ajută să treci peste o situație mai grea din viața ta, care este posibil să-ți fi adus mai multă frustrare în ultimul an. Acest ciclu este încheiat, iar lecțiile pe care le-ai învățat nu sunt puține. Fii recunoscător pentru acestea.

Pești
Lună plină în Berbec de astăzi încheie un ciclu mai dificil din punct de vedere financiar și pune capăt anumitor constrângeri. E un moment bun să scăpați de energia negativă și să vă puneți toată atenția asupra abilității voastre de a câștiga niște bani în plus. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *