Horoscop

Horoscopul zilei 26 SEPTEMBRIE. Gemenii pleacă într-o călătorie așteptată

Berbec
Ziua va fi favorabilă negocierilor de afaceri. Astrologii spun că carisma ta te va ajuta să câștigi de partea ta oameni cu aceleași păreri.

Taur
Aveți darul persuasiunii, iar astăzi va trebui să îl folosiți. În acest fel, nu „puneți presiune” asupra oamenilor, ci mai degrabă ocoliți colțurile ascuțite și dați dovadă de înțelepciune și reținere.

Gemeni
Aceasta este ziua în care puteți pleca într-o călătorie mult așteptată, care vă va oferi o mulțime de emoții de neuitat.

Cancer
Veți putea atinge noi obiective. Dar fiți conștienți de faptul că orice persoană de succes are invidioși care îi pot pune bețe în roate.

Leu
Leu va trebui să își susțină opinia. Nu vă fie teamă să spuneți ceea ce credeți. Mergi cu îndrăzneală spre visele tale și ignoră-i pe cei din jurul tău.

Fecioară
Fecioară, această zi îți va oferi o mulțime de emoții tari. Vă așteaptă un cadou frumos din partea unei persoane dragi. Cu o astfel de surpriză pe care nici măcar nu ți-o poți imagina.

Balanță

Balanța se așteaptă la o situație dramatică. Cel mai probabil, pe plan amoros. Fii mai loial partenerului tău, astfel încât să nu izbucnească niciun scandal.

Scorpion
Azi ai putea jigni pe cineva din greșeală. Ar trebui să fiți mai reținut în comentariile dvs. pentru a nu rupe toate relațiile cu el sau ea. Învățați să vă recunoașteți greșelile.

Săgetător
Acțiunile impulsive ar putea să vă facă să aveți un dușman. Chiar dacă da, nu uitați să vă cunoașteți inamicul din vedere și să îl țineți aproape de voi.

Capricorn
Vei fi foarte norocos din punct de vedere profesional. Puteți să vă atrageți sprijinul partenerilor de afaceri și să creați împreună un proiect interesant.

Vărsător
Nu vă dați peste cap în urmărirea obiectivelor. Trebuie să înveți cum să obții ceea ce îți dorești într-un mod onest.

Pești
Ziua vă promite o corvoadă acasă și, eventual, legată de pământ. Implică-te în amenajarea peisagistică a terenului tău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *