Război

În orașul Melitopol aflat sub ocupație rusească a avut loc o explozie în fața unei televiziuni de propagandă ruso-fascistă. Sunt victime

În Melitopolul ocupat de ruși a avut loc o explozie în fața biroului companiei de televiziune ZATV. Se pare că o mașină a explodat în apropierea clădirii.

Vladimir Rogov, un reprezentant al administrației de ocupație numite de Rusia în regiunea Zaporojie, a vorbit despre un atac terorist, spunând că a explodat un dispozitiv improvizat.

Explozia a fost confirmată de primarul orașului Melitopol, Ivan Fedorov. „Colaboratorii din Melitopol au fumat fără succes în apropierea filialei FSB-ului fascisto-rus, care este găzduită în clădirea gauleiterului Melitopol Balitsky. Potrivit rapoartelor preliminare, o mașină a explodat în apropiere de sediul în care se afla unul dintre sediile de propagandă ale Kremlinului”, a scris el.

Telegramele locale relatează că explozia a fost violentă, cu geamuri care au zburat de la ferestrele clădirilor cu mai multe etaje din apropiere și de peste drum.

Potrivit datelor preliminare, cinci persoane au fost rănite, potrivit ziarului Izvestia. Aleksandr Malkevich, membru al Camerei publice ruse, a oferit aceleași informații. Potrivit acestuia, printre victime se numără angajați ai holdingului ZaMedia și civili, iar puterea exploziei a fost de 1,5-2 kg în echivalent TNT.

VIDEO și FOTO pe canalul nostru de telegram.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *