Timpul Liber

Înspăimântător: Lentile de contact placate cu aur şi încrustate cu diamante

Diamantele încrustate pe dinţii soţiei l-au făcut pe Chandrashekhar Chawan să-şi dea seama că oamenii iubesc atât de mult bijuteriile, aşa încât a decis să dezvolte o serie de lentile de contact palcate cu aur şi încrustate cu diamante. El foloseşte lentile Scleral Boston şi încrustează bijuteriile în aşa fel încât să nu atingă corneea, făcând astfel acest accesoriu la modă "foarte sigur".

Chawan spune că invenţia sa a stârnit reacţii diverse, unii oamenii au spus că este ceva înfricoşător, însă cei mai mulţi au ajuns să iubească noile lentile, iar inventatorul consideră că aceasta va fi noua tendinţă de la Bollywood. El recunoaşte că bijuteriile încrustate pe lentile sunt un accesoriu, şi nu o necesitate, dar mai crede că sunt şi un must-have pentru persoanele care doresc să atragă atenţia. "Vorbim de fiecare dată ochi în ochi", a declarat el TODAY.com, "şi dacă ochii tăi sunt spumaţi cu diamante, nimeni nu poate privi mai departe de tine; ochii te vor reprezenta pe tine şi personalitatea ta."

O pereche de astfel de lentile costă 15.000 dolari. Chandrashekhar Chawan mai spune că invenţia acestor lentile va duce ulterior la tratarea pacienţilor care suferă de sindromul Stevens Johnson, o afecţiune a pielii care poate duce la pierderea vederii.

Sursă: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *