Eveniment

La Disneyland Paris şi Hollywood cu StarNet!

Luna martie a fost una de neuitat pentru câştigătorii Campaniei din toamnă care au avut norocul să ajungă la Hollywood în studiourile Universal Studios şi în parcul de distracţii Disneyland din Paris! Acestea au fost premiile puse în joc în cadrul campaniei promoţionale desfăşurată de StarNet în perioada 25 octombrie – 30 noiembrie, pentru toţi cei care au ales abonamentele StarNet. Cinci persoane, printre care şi trei copii au devenit marii câştigători. 

Câştigătoarea excursiei de la Hollywood, Emma Aizina, din oraşul Bălţi, a descoperit culisele studiourilor de filmare, a văzut platourile şi recuzita filmelor celebre vizionate pe marele ecrane. „Excursia în studiouri este o experienţă pe care ar trebui s-o încerce oricine, de la mic la mare, am fost impresionată de toate lucrurile care se întâmplau în jurul meu, de la efecte speciale până la platouri de filmare”, ne-a mărturisit Dna Aizina. Cel mai vechi studiou de la Hollywood, Universal Studios, care a încântat milioane de oameni cu filme ca „Gladiatorul”, „Spartacus”, „Schindler’s List”, „Jurassic Park”, „Jaws”, trilogia „Bourne”, seria „Fast and Furious”, „Mumia”, „American Pie”, anul acesta a împlinit 100 de ani, cu acestă ocazie a pregătit o serie de evenimente frumoase pentru vizitatorii săi.

În regatul magic al eroilor şi eroinelor Disneyland a avut şansa să ajungă Dl Veaceslav Druţă, din Chişinău, împreună cei trei fii ai săi, Alexandru, Nicolae şi Gheorghe. StarNet le-a oferit 3 zile de basm în parcul de distracţii din Paris, acolo unde visele devin realitate, iar distracţia şi aventura nu se termină niciodată.

“A fost o mare surpriză să câştigăm. Atunci cand ne-am conectat, am întrebat consultantul dacă participăm şi noi, el m-a asigurat că da, iar eu, într-o glumă, l-am rugat să mă sune atunci când câştig. Am avut o premoniţie. După ce am câştigat premiul de la StarNet, m-am convins că mai există oameni şi companii cinstite. Copiii au fost cei mai impresionaţi de călatoria la Disneyland Paris. Chiar dacă erau obosiţi, nu puteau rezista nici unei atracţii din cel mai renumit parc de distracţii din Lume. În plus, StarNet s-a ocupat minuţios de toate detaliile călătoriei, agenţia cu care am plecat a avut grijă de toate detaliile, am avut o deservire impecabilă şi vă mulţumesc din suflet StarNet pentru această şansă!” ne-a transmis Dl Veaceslav Druţă.

În fiecare an, StarNet oferă clienţilor săi posibilitatea de a participa la diferite promoţii şi campanii şi de a deveni câştigători. Compania pune la dispoziţia clienţilor săi pachete de Internet, Televiziune şi Telefonie de cea mai bună calitate. Astfel, utilizatorii pot alege dintr-o gamă diversă de posibilităţi de conectare la serviciile companiei: pachete de Internet cu viteze de până la 100 Mbs, grile TV cu peste 100 de canale, minute incluse la serviciul de telefonie şi o mulţime de alte beneficii.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *