Actualitate

MAI și PG au terorizat familia lui Inculeț. MAI: Nu comentăm

UPDATE 14:00 Ministerul de Interne nu comentează declarațiile lui Ion Inculeț. Purtătorul de cuvânt al Ministrului Alexei Roibu, Eugen Onică, a declarat că tatăl lui Gheorghe Inculeț a fost parte a dosarului. "Informația care apare pe marginea unei anchete trebuie verificată. Mai mult, medicii de la spitalul de psihiatrie confirmau posibilitatea că Gheorghe putea săvârși această crimă. Nu se știa că el era mort. Îmi pare rău că Ion Inculeț n-a declarat până acum că a fost terorizat de poliție", a spus Eugen Onică.

12:05 Ion Inculeț cere dezmințirea tuturor informațiilor care au apărut în presă după ce fiul său a fost declarat psihopat și criminal în serie.

Ion Inculeț a venit azi la redacția ziarului „Timpul”, cerând ca reputația fiului său să fie spălată. „Am fost terorizați de poliție și procuratură din momentul în care fiul nostru a devenit suspect în cazul crimelor de la Ialoveni și Durlești. Ne urmăreau și credeau că știm unde se ascunde el. Dar nu știam nimic de mai bine de cinci ani. L-am dat în căutare atunci când a dispărut. Credeam că este la vreo mănăstire, știindu-l un om evlavios”, ne-a spus Ion Inculeț.

Potrivit lui, fiul său nu a comis nici crima pentru care a fost condamnat și întemnițat, apoi trimis la spitalul de psihiatrie. „El a fost găsit mort la câteva zile după ce ar fi fugit din spital. Noi am aflat abia la sfârșitul lunii mai curent, când ni s-au prezentat fotografiile cadavrului și ni s-a spus că fiul nostru este îngropat în cimitirul Doina, sub un număr, ca o persoană necunoscută”, ne-a mai spus Ion Inculeț.

„Cum lucrează poliția la noi? A ridicat mai multe dosare, au observat că fiul meu este din Durlești și locuia la cinci kilometri de la locul faptei și l-au făcut suspect fără să verifice faptul că acesta era deja mort”, a afirmat indignat Ion Inculeț.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *