Tendințe

Măști cu vitamine pentru întărirea și creșterea părului – caracteristici distinctive

Foliculii de păr primesc doar o mică parte din nutrienții necesari. Un ajutor incontestabil poate fi oferit de o mască pentru păr, care va asigura o nutriție intensivă și saturarea cu vitaminele necesare direct părului de la rădăcini până la vârfuri. Puteți alege produse cosmetice de calitate și eficiente de pe rafturile virtuale ale magazinului online Makeup.

Proprietățile vitaminelor

Orice vitamină are proprietățile sale specifice și efect asupra corpului și structurii părului. Pentru a alege complexul optim de vitamine, trebuie să evaluați în mod obiectiv starea părului și a scalpului. Cea mai bună opțiune ar fi să obțineți o consultație calificată de la un tricholog.

El va putea evalua profesional starea de sănătate a firului de păr, după care va da recomandări cu privire la anumiți nutrienți care ar trebui adăugate în compoziția măștilor de păr.

A (retinol) – activează creșterea buclelor și întărește rădăcinile.

Vitaminele B sunt responsabile pentru nutriția intensivă, întărirea și creșterea părului:

B1 (tiamina) – accelerează creșterea firelor;

B2 (riboflavina) – activează procesele metabolice și face coafura mai ușoară și mai aerisită;

B3 (acid nicotinic) – stimulează creșterea, hidratează, hrănește, combate căderea părului și blochează aspectul prematur al părului gri.

B4 (colina) – întărește activ foliculii și previne pierderile „sezoniere”;

B5 (acid pantotenic) – îmbogătește celulele cu cantitatea necesara de oxigen, face ca părul să radieze o strălucire orbitoare;

B6 (piridoxina) – are proprietăți de vindecare a rănilor și antibacteriene. Combate boli precum mătreața și seboreea.

B7 (biotina) – netezește structura firelor, făcând părul neted și ușor de gestionat;

B8 (inositol) – activează creșterea și elimină pierderile excesive;

B9 (acid folic) – recomandat pentru a spori creșterea firelor, ajută la crearea unei bariere naturale față de diferiți factori negativi externi (naturali sau termici);

B10 (acid aminobenzoic) – combate părul gri prematur;

B11 (levocarnitina) – normalizează activitatea glandelor sebacee, elimină efectul rădăcinilor grase;

B12 (cianocobalamina) este cel mai popular ingredient din formulările de vitamine pentru a promova creșterea părului.

C (acid ascorbic) – activează procesele de circulație a sângelui, hrănește și protejează părul de razele UV, făcându-l neted și manevrabil;

D3 (colecalciferol) – vitamina D, creează efectul unui proces atât de popular precum laminarea, ajută la combaterea bolilor fungice (mătreață, psoriazis, seboree).

E (tocoferol) – această vitamină se numește vitamina tinereții, care saturează foliculii cu oxigen și substanțe nutritive esențiale și face buclele strălucitoare, elastice și voluminoase;

K (filochinona) – favorizează hidratarea activă a întregii lungimi a părului;

F (acizi linoleic, linolenic, arahidonic) – normalizează activitatea glandelor grase, elimină toxinele, elimină efectul vârfurilor uscate.

Cele mai populare și căutate produse cu vitamine

1. Naturals Hair Care “Grapefruit & Passion Fruit” – Mască de păr Avon cu complex de vitamine (B3, B5 și E) hidratează intens și hrănește activ pielea și părul. Extractele de fructe exotice refac structura deteriorată, întăresc, fac buclele strălucitoare și voluminoase. O aromă ușoară „delicioasă” va oferi o încărcătură de bună dispoziție pentru întreaga zi.

2. „Caring Original” – o mască cu miere, proteine ​​din lapte și colagen, îmbogățită cu vitamina E, combate uscăciunea excesivă, restabilește structura deteriorată din cauza utilizării produselor de styling. Aliniază structura, facilitează pieptănarea și învăluie fiecare fir de păr cu un strat protector natural.

Pe baza rezultatelor monitorizării a numeroaselor recenzii pozitive nu doar ale reprezentanților „jumătății frumoase”, ci și ale bărbaților care au început recent să aibă mai multă grijă de starea părului, putem concluziona că măștile de păr cu vitamine au fost dovedite efective. Aceste produse fortificate sunt utilizate pe scară largă în cursurile de recuperare din saloanele de înfrumusețare și sunt recomandate și de trihologi pentru uz casnic. Deja după mai multe aplicații, părul este transformat într-unul mai sănătos: fragilitatea, uscăciunea și efectul vârfurilor despicate dispar, este posibil să se oprească căderea excesivă a părului și să prevină chelia timpurie, firele devin elastice și strălucitoare, dând nu numai vitalitate, dar și o anumită doză de încredere în sine și dispoziție pozitivă. :))

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *