Actualitate

Maturii profită de copiii nevinovați. Modul în care o fac este ALARMANT / VIDEO

În dimineața zilei de 18 iulie, o patrulă a SPF Brânza aflată în misiuni de serviciu, a observat un atelaj hipo care se îndrepta dinspre linia de frontieră spre interiorul țării. Căruțașul s-a dovedit a fi un copil minor, în vârstă de 15 ani, din spusele acestuia locuitor al satului Slobozia Mare, r-nul Cahul. În cadrul cercetării căruței la fața locului s-a constatat prezența mai multor plase și pește. Operativ au fost anunțați angajații Inspectoratului Ecologic de Stat, dar și s-a luat contactele cu reprezențanții legali ai minorului. La sediul Sectorului s-au desfășurat verificările suplimentare asupra bunurilor depistate, fiind vorba despre 12 plase și 58 kg de pește.

Din spusele reprezentanților inspectoratului Ecologic de Stat, care au preluat bunurile, în captura de pești se regăsc specii care sunt înscrise în Cartea Roșie a Republicii Moldova.

Pe cazul dat polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea identificării persoanelor implicate. Totodată, Poliţia de Frontieră solicită populației locale să manifeste o atitudine conştiincioasă faţă de regulile existente la frontieră și să nu implice minorii în activități ilegale.

Sursa: today.md

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.