CSI / RusiaRăzboiUcrainaUE / Nato

Medvedev avertizează NATO să nu livreze avioane de luptă Ucrainei: Acest lucru echivalează cu a intra în război direct împotriva Rusiei

Fostul preşedinte al Rusiei, Dmitri Medvedev a avertizat joi, 2 martie, NATO să nu pună la dispoziţia Ucrainei avioane de luptă şi să le asigure întreţinerea în Polonia, spunând că acest lucru ar echivala cu a intra în război direct împotriva Rusiei, informează Agerpres.

”Şi oricine decide livrarea (şi repararea) unor astfel de echipamente sau mijloace de distrugere, precum şi mercenarii şi instructorii militari străini, vor trebui să fie consideraţi o ţintă militară legitimă”, a scris aliatul lui Putin pe canalul său de Telegram.

De asemenea, acesta a spus că, a fost probabil singurul lucru care i-a oprit pe ”infantilii de occidentali” să furnizeze avioane şi arme cu rază lungă de acţiune ”dependenţilor de droguri de la Kiev”.

El nu se aşteaptă, totuşi, ca ei să reziste mult timp,”pentru că tentaţia de a distruge Rusia este mare”, a spus Medvedev, actualul vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Nu stim cît de dependenți de droguri sînt cei de la Kiev dar kamarila lui Putin sînt sigur dependenți de vodcă ! De aici li se trage impotența sexuală dar și de gîndire !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *