CSI / Rusia

Medvedev cu spume la gură, despre președintele Ucrainei: „Este doar un pudel de circ”

Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a avut o reacție urâtă la recentele declarații ale președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, în legătură cu negocierile cu Rusia pe război. Principalul aliat al lui Putin i-a compus o serie de caracteristici, cum ar fi: „creatură halucinantă, pacient, clovn, pudel de circ”. Și nu a uitat să menționeze, ca de fiecare dată, că acțiunile ar fi la indicația aliaților occidentali, scrie Realitatea.md.

„Oamenii nu foarte sănătoși au o asemenea proprietate – de a-i înzestra pe alții cu fobiile și problemele lor. Un fel de proiecție psihologică, când propria frică este percepută ca creată din exterior, inerentă altcuiva”, și-a început Medvedev postarea pe Telegram.

Apoi a trecut la „o figură ridicolă de operetă într-un tricou verde gras” care „depinde 1000% de armele NATO și de banii occidentali”. „Fără ele, nici Ucraina, nici el și camarilla lui nu vor supraviețui nici măcar o zi”, a spus acesta.

„Declarațiile fără sens” ale lui Zelenski, pe care oficialul rus îl numește „nu deja un clovn, ci doar un pudel de circ”, servesc drept „justificare pentru noi documente”. „Hai, ia-ți deciziile acum. Sunt încă în viață și îi controlez pe toți cei din jur. Dă-mi mai multe arme și bani și mai mult, pentru că dușmanul nostru este de neînțeles, insidios și periculos. Dar nu mă voi preda inamicului, sunt foarte, foarte puternic, fără negocieri, fără contacte. Și în general vorbind, inamicului îi este deja frică de mine”, a interpretat Medvedev cuvintele lui Zelenski.

Autorul folosește și epitete precum „un pudel la picioarele unui antrenor”, ​​„o creatură cu un ton răgușit important”, „un pacient din secția 404”, „o creatură halucinantă într-un tricou verde” etc.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat joi, 26 ianuarie curent, că nu este „interesat să se întâlnească, nu este interesat să discute” cu dictatorul rus Vladimir Putin. „Chiar nu înțeleg cine ia deciziile în Rusia”, a spus liderul ucrainean. Și din nou a spus că războiul se va termina când trupele ruse vor părăsi teritoriul ucrainean.

În 2021 și 2022, înainte de începerea operațiunii militare ruse în Ucraina și, de asemenea, la scurt timp după începerea acesteia, Volodimir Zelenski a declarat în repetate rânduri că ar dori să poarte negocieri directe cu Putin. Discuțiile de reglementare s-au încheiat în mai anul trecut.

După ce referendumurile privind aderarea Rusiei au avut loc pe teritoriul regiunilor RPD, LPR, Herson și Zaporojie, Zelenski a pus în aplicare decizia Consiliului de Securitate Națională și Apărare de a refuza negocierile cu Rusia în timp ce aceasta este condusă de Putin.

În toamnă, a prezentat așa-numita formulă de pace cu o listă de condiții pentru încheierea conflictului. Printre acestea a fost retragerea trupelor ruse. În același timp, președintele ucrainean a refuzat să negocieze cu Rusia, pentru că „nu înțelege cu cine și ce să negocieze”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *