CSI / Rusia

Medvedev, un nou discurs delirant: Rusia trebuie să răspundă atacului terorist de pe podul din Crimeea ucigând teroriști

Rusia trebuie să răspundă atacului terorist al Ucrainei asupra podului din Crimeea ucigând direct terorişti, a declarat vicepreşedintele Consiliului rus de Securitate, Dmitri Medvedev, jurnalistei Nadana Fridrikhson, transmite TASS.

În cadrul unui interviu publicat pe canalul Telegram al lui Fridrikhson, Medvedev a spus: „Rusia poate răspunde la această crimă doar ucigând direct teroriști, așa cum este obiceiul în alte părți ale lumii. La asta se așteaptă cetățenii ruși”.

Medvedev a atribuit ”crima” unui atac al Ucrainei.

„A fost un act terorist și un sabotaj comis de regimul criminal de la Kiev. Nu a existat niciodată nicio îndoială în acest sens. Au fost prezentate toate rapoartele și s-au tras concluzii”, a subliniat acesta.

Duminică seara, pentru prima dat, Vladimir Putin a vorbit despre exploziile de la podul Kerci din Crimeea.

Dictatorul rus a spus că distrugerea podului reprezintă „un atac terorist menit să distrugă infrastructură civilă critică a Rusiei” și a dat vina pe serviciile ucrainene pentru atac.

Tot în aceiași zi, Putin s-a întâlnit de urgență cu Alexander Bastrikin, șeful Comitetului de Investigații, care i-a comunicat și că serviciile ucrainene „au fost ajutate de cetățeni ruși care se află în străinătate”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *