Vedete

Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară

Numele pe care îl va purta micuța este Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor! Lili este numită după străbunica ei, Majestatea Sa Regina, pe care cei mai apropiați oameni (inclusiv regretatul prinț Philip) o alintă Lilibet. Numele ei de mijloc, Diana, a fost ales pentru a-și onora iubita regretată bunică, prințesa de Wales.

Mesaj postat pe site-ul cuplului, Archewell, sună astfel: "Pe 4 iunie, am fost binecuvântați cu sosirea pe lume a fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut dori vreodată și suntem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit din toată lumea. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul continuu arătate în acest moment special familiei noastre"

Purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex a declarat următoarele: ”Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și vor ajunge acasă. Ducele şi ducesa vă mulţumesc pentru urările voastre pline de căldură şi rugăciunile voastre în acest moment special pentru ei ca familie”.

Micuța Lili, care a cântărit la naștere 3,5 kilograme, este al 11-lea strănepot al reginei, al cincilea nepot al prințului Charles și a opta în linia tronului. Fratele ei, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, are doi ani. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *