CSI / Rusia

Ministerul rus al Apărării anunță ”pregătiri” în vederea transferării echipamentului militar ”greu” al Wagner către armata rusă

”Pregătiri” sunt în curs în vederea transferării echipamentului militar ”greu” aparţinând grupării paramilitare ruse Wagner către armata rusă, a anunţat marţi, 27 iunie, Ministerul rus al Apărării, în urma rebeliunii mercenarilor, care au făcut Kremlinul să tremure, relatează News.

”Pregătiri sunt în curs în vederea transferării unor echipamente militare grele unităţilor active ale Forţelor armate ale Federaţiei ruse”, a mai anunţat într-un comunicat ministerul.

Ministerul face acest anunţ după ce Vladimir Putin le-a dat de ales membrilor Wagner, despre care a spus că sunt în marea lor majoritate nişte patrioţi care au fost induşi în eroare într-o aventură criminală, între a intra în armata rusă, a se întoarce la familii sau a pleca în Belarus.

Menționăm că recent, FSB a anunţat că abandonează urmărirea penală a mercenarilor Wagner care au luat parte la rebeliune, acuzaţi de insurecţie armată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *