Actualitate

Moment penibil cu Putin și ocupanții ruși din Ucraina la finalul ceremoniei de anexare

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat anexarea regiunilor ucrainene Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie, vineri, într-o ceremonie desfășurată la Kremlin, și susține că aceasta este „voința a milioane de cetățeni”.

La finalul ceremoniei de anexare, în aplauzele unei săli pline, ridicată în picioare, Vladimir Putin și liderii proruși au oferit un moment bizar în care și-au strâns mâinile, sărbătorind victoria, după ce au reușit să semneze decretele de anexare ale celor patru regiuni ucrainene.

Moment jenant oferit de Putin și liderii proruși

Vladimir Putin și liderii proruși și-au strâns mâinile, la centru, precum ale unei echipe învingătoare, semn că au izbutit ceea ce și-au dorit, anexarea regiunilor ucrainene Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie.

„Un spectacol ciudat”, a scris presa occidentală, despre momentul în care cei cinci lideri de la Kremlin și-au dat mâna.

Jurnaliștii de la Sky News au remarcat faptul că, spre deosebire de alte momente în care Vladimir Putin păstra distanța față de interlocutorii săi, de această dată liderul de Kremlin s-a apropiat de liderii autoproclamați ai regiunilor anexate ilegal de Rusia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Nu asta este important. Important este ce a afirmat domnul Putin despre tara care a distrus conductele din M. Nordului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *