Actualitate

Noua procuroră-șefă a PA, Veronica Drăgălin, a depus jurământul

Astăzi, 5 august, noua procuroară-șefă a Procuraturii Anticorupție (PA), Veronica Dragalin a depus jurământul în fața membrilor Consiliului Superior al Procurorilor (CSP), în cadrul ședinței, transmite Realitatea.md.

Menționăm că Veronica Dragalin și-a început activitatea la, 1 august  în cadrul instituției, conform ordinului semnat de către procurorul general interimar, Dumitru Robu, la data de 15 iunie.

Șefa statului, Maia Sandu, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, și procurorul general interimar, Dumitru Robu, au fost cei care au participat la ceremonia de prezentare a noii procuroare-șef colectivului instituției.

Foto: Ziarul de Gardă
Foto: Ziarul de Gardă

Potrivit datelor publicate pe site-ul Universității din California de Sud, Veronica Dragalin este fost-procuror adjunct a Statelor Unite ale Americii în secția de corupție publică și drepturi civile din biroul procurorului american din districtul central al Californiei.

La 10 mai, CSP a admis trei procurori la proba interviului pentru funcția de procuror–șef al PA. Printre aceștia se numără Adrian Bordianu, Veronica Dragalin și Octavian Iachimovschi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Procurora-sefa…NU E ROMANESTE…deloc..
    Aveti site-uri de gramarica bune.in online din Romania.folositi-le..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *