ActualitateJustiție

ULTIMA ORĂ! Veronica Dragalin, noua șefă a PA. Procurorul general interimar a semnat ordinul

Veronica Dragalin este noau șefă a Procuraturii Anticorupție (PA). Miercuri, 15 iunie, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a semnat ordinul prin care s-a dispus numirea Veronicăi Dragalin în funcție. Informația a fost confirmată de către procurora Mariana Cherpec, potrivit TV8.md.

„Prin Ordinul Procurorului General interimar din 15.06.2022 s-a dispus numirea în funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție a dnei Veronica Dragalin, începând cu data de 01.08.2022. Precizam ca, dna Dragalin a înaintat o cerere prin care a solicitat numirea sa în funcție începând cu data de 01.08.2022, ținând cont de faptul ca urmează să își termine anumite activități ce țin de funcția deținută la moment”, a declarat Mariana Cherpec.

Vă amintim că Veronica Dragalin a trecut etapa de preselecție în cadrul concursului pentru funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție (PA). O decizie în acest sens a fost adoptată marți, 7 iunie, de membrii Consiliului Superior al Procurorilor (CSP).

La 10 mai, CSP a admis trei procurori la proba interviului pentru funcția de procuror–șef al PA. Printre aceștia se numără Adrian Bordianu, Veronica Dragalin și Octavian Iachimovschi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *