ActualitateROMÂNIA

Nu este bine, dar trebuie

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma (PSD), a declarat, joi, la Digi24, despre coaliția la guvernare cu liberalii, că acest tandem reprezintă o necesitate deoarece PSD nu ar avea alt partener după alegeri.

„Este o necesitate, nu este bine, unul e de stânga, unul e de dreapta, dar cu cine să facă PSD alianţă după alegerile din această toamnă? Vorbesc de alegerile generale şi apoi să faci guvernul…Deci nu ai cu cine guverna. Suntem obligaţi să fim împreună, nu văd altă variantă în momentul acesta. Se negociază, aţi văzut, conducerile celor două partide…”, a afirmat primarul municipiului Buzău.

El a adăugat că va candida din partea PSD pentru un al treilea mandat la conducerea primăriei.

“Sigur voi candida, mai am lucruri de făcut. La ultimele alegeri am fost cel mai ales primar de municipiu din România, iar acum inclusiv în sondajele liberalilor, concurenţa mea de la Buzău, am 74%. Am trezit speranţa la Buzău şi vreau să duc proiectele pe care le-am început şi pe care nu le-am început mai departe… Am auzit şi eu din presă şi la Buzău probabil, la Cluj probabil diferenţa este atât de mare dintre locul I şi locul II… La alegerile din 2020, al doilea candidat de la liberali a avut 7% şi eu 78%, iar acum am 74% şi al doilea potenţial candidat a fost cotat cu 9%. Democraţia este democraţie, pe mine mă dezavantajează pentru că aş vrea să fie alegeri cu toată lumea”, a declarat Constantin Toma.

În vârstă de 65 de ani, omul de afaceri Constantin Toma a fost ales în 2016 pentru un prim mandat de primar al municipiului Buzău, fiind reales în 2020. El a mai fost senator din partea PSD în legislatura 2000-2004.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Este adevarat ca a facut lucrari primarul Toma. Dar este adevarat si ca lucrarile facute sunt de slaba calitate si negandite bine, aruncate acolo, la prosti, sa vada ceva facut, dar nu de foarte buna calitate. Sunt doua tronsoane mari de drumuri care dun proiectare nu sunt gandite corespunzator. Are proiecte mari primarul Toma, dar pana acum a avut timp sa le faca; doar le-a rostogolit din vorbe, motivand ca nu a avut bani. Primarul Toma are doar intentii, caci pana la finalizare i-ar mai trebui vreo 6 mandate, sa se bucure si el de pensie. Omul asta este deja batran, intentii poate ca are, dar nu are viziunea unui om tanar pt ca banuiec ca nu il mai intereseaza, el fiind trecut de 70 de ani si atunci arunca proiectele la gramada, dar fara calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *