Externe

Nu este o glumă! Rusia vrea să „ia înapoi” Alaska de la americani

Partidul Comuniștilor din Rusia consideră că “transferul” Alaskăi către Statele Unite este o greșeală geopolitică și solicită “returnarea” acesteia. Acest lucru a fost declarat de președintele partidului, Serghei Malinkovici, a relatat presa rusă.

“Transferul Alaskăi către americani este una dintre cele mai mari greșeli geopolitice ale guvernului țarist. Înțelegerea a fost în mod clar netransparentă, încheiată sub o puternică presiune politică și cu participarea unor agenți de influență din administrația țaristă… Cu toate acestea, au existat precedente în istoria lumii când teritoriul a fost retrocedat și noi, Rusia, trebuie să ne bazăm pe ele”, a spus el.

Politicianul a cerut autorităților ruse să înceapă să lucreze la returnarea teritoriilor care au fost cedate Statelor Unite în urmă cu 155 de ani.

Povestea incredibilă a românului George Pomuț care i-a convins pe ruși să vândă americanilor Alaska

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. A fost vanduta , nu a fost cedata. Asa ca asteptati baieti mult si bine! Vise frumoase si umede , de atata veti avea parte , atata si nimic mai mult! A propos- un roman George Pomut v-a tras-o :)))

    1. MANCIURIA A CUI A FOST ?
      DACA O LUAM ASA, ALASKA APARTINE VIKINGILOR ROMANIA ARE IN SPATE IMPERIUL LUI BREBISTA, MONGOLIA ARE ASIA SI JUMATATE EUROPA, SPANIA ARE AMERICA DE SUD !

  2. Atunci trebuie decolonizata si America de Nord, America de Sud, Africa si Australia. Asa prosti sunteti ma?
    Vai de capul vostru de moldoveni prosti si spalati pe creier. O sa intrati in mare cacat pentru ca sunteti folositi ca niste zombi de propaganda occidentala pro razboi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *