CSI / Rusia

NUNTA MUTĂ! Rusia a interzis râsul în timpul căsătoriilor civile

Noul decret, care a intrat în vigoare luni, interzice și consumul de alcool și reamenajarea mobilierului la oficiile de stare civilă.

Acesta prevede că ceremoniile căsătoriilor civile ar trebui să aibă loc într-o sală de ceremonii la o oră și o dată prestabilite – care nu depășește 40 de minute – cu steagul și stema Rusiei prezente.

Conversațiile și exclamațiile zgomotoase sunt interzise în mod explicit, la fel ca purtarea pantofilor și îmbrăcămintei exterioare murdare sau purtarea de genți și rucsacuri mari.

„Da, căsătoria este o ocazie plină de bucurie, dar nu ar trebui să te lași dus de val. Este permis să zâmbești, dar nu este nimic amuzant în ceremonie – aceasta este o ocazie solemnă, tandră”, a declarat Olga Isaenko, care conduce biroul de registratură al regiunii Rostov, pentru tabloidul Komsomolskaya Pravda, menționând că astfel de restricții au existat întotdeauna informal.

Mâncatul, consumul de alcool, fumatul, plimbarea prin sala de căsătorii și mutarea pieselor de mobilier sau a aranjamentelor florale completează lista de proceduri maritale interzise acum din regiune.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *