Social

O femeie din Strășeni a decedat pe patul de spital după ce a fost bătută cu cruzime de concubin. Ce pedeapsă a primit individul

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din raionul Strășeni a fost condamnat la 9 ani de închisoare după ce acum câteva luni și-a bătut cu cruzime concubina cu un făraș metalic, cea din urmă decedând peste 10 zile la spital. Sentința a fost pronunțată de magistrații Judecătoriei Strășeni, scrie Deschide.md.

Astfel, potrivit materialelor cauzei, tragedia s-a produs în dimineața zilei de 16 decembrie 2022, când între cei doi s-a iscat o ceartă din cauza că victima, potrivit inculpatului, „umbla cu alți bărbați și servea alcool”. Ca urmare, bărbatul, fiind în stare de ebrietate, a luat un făraș și i-a aplicat concubinei multiple lovituri.

În urma traumelor primite, femeia de 36 de ani s-a ales cu hemoragie intracerebrală abundentă, edem cerebral şi pulmonar, excoriaţie a capului, echimoze a abdomenului şi membrelor.  La data de 26 decembrie 2022 aceasta a decedat la spital.

Fiind audiat, bărbatul și-a recunoscut integral vina.

Sentinţa poate fi atacată cu apel în Curtea de Apel Chişinău în termen de 15 zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *