Actualitate

O nebunie! Șervețelul cu care și-a șters lacrimile Lionel Messi valorează un milion de dolari

La o conferinţă de presă, care a avut loc, 8 august, Messi a fost copleşit de moment și i-au dat lacrimile, fapt ce au curs pe faţa deţinătorului al Balonului de Aur.

Antonela, soţia lui Messi, i-a dat un şerveţel să-şi steargă lacrimile, iar momentul este speculat la maximum de cel în posesia căruia a intrat: batista este scoasă la licitaţie, pe un site specializat din Argentina, pentru suma imensă de un milion de euro, transmite jurnal.md 

Pentru a justifica preţul imens, vânzătorul precizează că "este mototolită, dar în stare bună" şi ar conţine ADN-ul marelui fotbalist, ceea ce ar putea facilita la un moment dat clonarea lui, precizează 7sur7.

În momentul oficializării plecării, Lionel a fost nevoit să treacă peste emoţii imense. După ce s-a calmat, Messi a oferit și primele declarații legate de plecarea din Catalonia, după 21 de ani pe care i-a oferit Barcelonei.                                                                                                                                                                            
”Anul trecut știam ce voi spune, dar anul ăsta nu eram pregătit. Atât eu, cât și familia mea voiam să rămânem aici, să stăm acasă și să ne bucurăm de viața pe care o avem în Barcelona de atâția ani. Toți anii aceștia pe care i-am avut au fost extraordinari. Am fost toată viața mea aici, încă de când aveam 13 ani. După 21 de ani plec cu soția mea și cei 3 copii catalani-argentieni ai mei. Nu pot promite că nu mă voi întoarce pentru că aceasta este casa mea.

Sunt total recunoscător tuturor coechipierilor, tuturor oamenilor, sunt atât de mulți oameni cărora vreau să le mulțumesc. Am dat totul pentru acest club încă din prima zi când am sosit și sunt atât de recunscător pentru toată dragostea pe care mi-au oferit-o oamenii”, a afirmat fotbalistul argentinian.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *