Actualitate

O nouă zi fierbinte la Chișinău! Alerte cu bombe în toate instituțiile statului, spitale și centre comerciale

Astăzi, au fost anunțate multiple alerte cu bombe la mai multe instituții de stat, printre care și Guvernul și Președinția, dar și judecătorii, spitale, centre comerciale.

În jurul orei 14:05, poliția a fost avertizată că, precum mai multe instituții ale statului (Parlament, Guvern, instituții judecătorești, centre comerciale, spitale, Aeroportul Internațional Chișinău, etc.), ar fi fost anunțate prin intermediul poștei electronice despre amplasarea obiectelor explozibile, scrie Sinteza.org

Astfel, imediat, la fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate pentru a stabili toate circumstanțele.

Vă aminitim că ieri, 4 iulie, poliția a fost alertată de două ori pe parcursul zilei prin apeluri telefonice, precum că în Aeroportul Internațional Chișinău s-ar afla un material explozibil.

Primul apel a survenit dimineața, la ora 7:10, iar cea de-a doua alertă cu bombă a fost anunțată seara, în jurul orei 21:00. Astfel, după investigațiile geniștilor, ambele apeluri au devedit a fi false, iar Aeroportul și-a reluat activitatea în regim normal.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


1 comentariu

  1. Și ? Chiar așa de impotentă e guvernarea ? Nu poate lua o decizie radicală în privința acestei comportări banditești ? Rezolvarea la așa dosare frânează ! Sau nici această guvernare nu este a poporului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.