Social

Oamenii TIMPULUI: Împărtășesc valorile pe care le promovează TIMPUL

Pentru fiecare din ei, ziarul aduce nu doar informații, dar și o satisfacție intelectuală. De aceea te îndemnăm și pe tine să te abonezi la ziarul TIMPUL.

Maria Gherman, Hăsnășenii Mari, r-nul Drochia

Sunt abonată la ziarul TIMPUL de când a început a se edita. Când mi-l aduce poștașul, eu las tot lucrul și îl răsfoiesc, iar dacă nu reușesc, îl las să-l citesc pentru a doua zi. Pe urmă îl pun la locul lui. La mine toate numerele ziarului au un locușor. Cele din anul trecut stau într-o parte, cele mai vechi stau în altă parte, toate sunt strânse număr cu număr. Citește și soțul meu. Întâi, el se uită dacă eu nu am când, pe urmă mă uit eu și-i spun ce îmi pare interesant. Desigur că urmăresc știrile la televizor, dar mi-e interesant să citesc și TIMPUL ca să înțeleg mai bine lucrurile, să aflu detalii. Îmi plac textele lui Octavian Țâcu, Iurie Colesnic, ale lui Veaceslav Untilă, articolele din cărțile lui Constantin Tănase etc. Și eu împărtășesc valorile pe care le promovează ziarul, TIMPUL e pentru dreptate. De ne-ar auzi cineva de la Parlament, să afle cum trăim, cât nu ne ajunge pensia, ce nedreptăți se fac în sate…

P.S. Maria Gherman a câștigat marele premiu al concursului pe care TIMPUL l-a organizat în perioada 27 ianuarie – 30 decembrie pentru toți cei care s-au abonat la ziarul nostru pentru anul 2016. Marele premiu este un sejur de odihnă și tratament pentru 11 zile la Centrul de Medicină Preventivă Livestyle „Speranța”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *