Social

Omul din stradă: „Mulţi scriu din partea unor partide şi pupă în bot pe cineva” (V)

Iar în contextul în care bloggingul se pare a fi tot mai dezvoltat în R. Moldova, astăzi pe trecători i-am întrebat ce bloggeri cunosc și ce bloguri citesc. Iată care este părerea lor despre acest „curent”.

Nicolae, 29 de ani

Din bloggeri îi cunosc pe Andrei Perciun, Andrei Boghean și cam atât. Ei oferă informație utilă care ajută oamenii să înțeleagă o anumită situație, să vadă lucrurile sub un spectru nou.

Alexandru, 25 de ani
Nu citesc blogguri, fiindcă sunt ocupat cu studiile, dar consider că ele oferă o informaţie nouă şi interesantă.

Ecaterina Macarevici, 21 de ani

Cristina Eftodi, Ana Zeri, mai mulți. Fiecare își alege stilul și modul de comunicare cu cititorii și atrage atenția asupra unui anumit grup țintă și, respectiv, dezvoltă ideile care l-ar interesa. Totuși, nu sunt obsedată de blogguri, prefer să mă informez din mass-media și comunicate de presă. Apelez la bloggeri în cazuri extreme.

Maxim Nedelcu, 23 de ani

Citesc tot ce se cuvine, ce este mai important și descrie ce se întâmplă în societate. Scriu și eu pe blog. Sunt multe personalități care au blog. Frații Ghenadie și Oleg Brega sunt cei mai buni bloggeri, ei spun și aduc adevărul, chiar dacă se mai ocupă și cu alte prostii, dar îmi place cum acționează.

Nicolae, 26 de ani

Cozer, Țârdea și majoritatea politicienilor au bloguri, dar nu am un preferat. Este un mod de a-ți expune părerea, este bine, lumea dintr-o parte ascultă, vede, se informează și trage concluzii.

Vasile Munteanu, 26 de ani

Nu citesc, fiindcă nu am timp, dar ştiu că mulţi scriu din partea unor partide şi pupă în bot pe cineva anume. Nu citesc, fiindcă ştiu că mass-media este manipulare în masă.

Gheorghe, 29 de ani
Nu citesc, fiindcă nu cunosc, sunt rău promovate. Sunt mai multe despre politică, dar mie mi-ar plăcea să citesc mai mult despre sănătate şi cultură.

Ion Cebanu, director „Moldsilva”

Dacă scriu, înseamnă că şi citesc. În ultimul timp scrie şi Mihai Ghimpu, Antoniţa Fonari. Am mai fost şi ministrul Tineretului, e normal să citesc ce scriu mai mulți tineri.

Petru Iarmaliuc, 22 de ani

Nu prea am timp să citesc bloguri, dar este o modalitate de a-ţi expune viziunile vizavi de ce se petrece în jurul tău, pentru că să ai o ieşire la TV sau să scrii un articol este mult mai dificil, astfel că scrisul pe blog este mai accesibil.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *