CSI / RusiaRăzboiUcraina

Orașul Krivoi Rog a fost lovit de rachete rusești în timpul nopții: Au fost afectate instalații industriale și conducte de gaz

În cursul nopții, două complexe industriale din orașul Krivoi Rog, au fost lovite de rachete de croazieră rusești, potrivit lui Serhiy Lysak, guvernatorul regiunii, transmite The Guardian.

Lysak a declarat că loviturile au provocat pagube semnificative, inclusiv conducte de gaz afectate.

„La întreprinderi au izbucnit incendii, pe care salvatorii le-au stins deja”.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost rănit în atac și a fost spitalizat.

De asemenea, oficialii militari au declarat că patru rachete de croazieră au fost lansate de Rusia în cursul nopții. Una dintre rachete a fost distrusă de apărarea antiaeriană, iar restul au lovit instalații industriale din regiunea Dnepropetrovsk, unde se află Krivoi Rog.

Menționăm că este deja a doua oară când Krivoi Rog, orașul natal al președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, este ținta unor lovituri aeriene rusești în această săptămână.

Vă amintim că cel puţin 10 persoane au fost ucise într-un atac cu rachete ruseşti care au lovit marţi, 13 iunie, un bloc de apartamente şi un depozit din Krivoi Rog, au declarat oficiali locali, citaţi de Reuters.

Anterior, un bilanţ indica şase morţi şi 25 de răniţi.

Guvernatorul regional Serhi Lîsak a declarat că patru persoane au fost ucise în blocul de apartamente şi şase în depozit. Primarul Oleksandr Vilkul a anunţat că o persoană este încă prinsă sub dărâmături şi că 28 au fost rănite, 12 dintre ele fiind tratate în spital.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *