CSI / Rusia

Peskov susține că Vladimir Putin nu are dubluri și nu ”stă în buncăre”. „E o altă minciună”

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat că Vladimir Putin nu are dubluri şi nu ”stă în buncăre”, transmite agenţia de propagandă rusă RIA Novosti, care îl citează pe Peskov.

”Am auzit [oameni spunând] că Putin are o mulţime de dubluri care lucrează pentru el în timp ce el stă în buncăr. O altă minciună. Vedeţi ce fel de preşedinte avem. De fapt, el este aşa cum a fost întotdeauna, este o persoană super activă. Cei care lucrează cu el abia reuşesc să ţină pasul cu el. Nu putem decât să-i invidiem energia. Doamne fereşte, nu poţi decât să îi doreşti sănătate. Bineînţeles, nu a stat în niciun buncăr. Şi aceasta este o minciună”, a afirmat Peskov.

La 18 aprilie, mass-media de propagandă rusească au relatat că dictatorul rus Vladimir Putin ar fi vizitat cartierul general al grupului militar Dnepr de pe frontul din Herson şi al grupului Vostok din regiunea Lugansk.

Menționăm că anterior, Oleksii Danilov, secretarul Consiliului pentru Securitate Naţională şi Apărare al Ucrainei, a declarat că este este convins că nu preşedintele rus Vladimir Putin a fost cel care a vizitat teritoriile ocupate temporar din regiunile Herson şi Lugansk, ci una dintre dublurile sale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *