Horoscop

Peştii încep ziua cu o bucurie

Energia şi perseverenţa vă ajută să finalizaţi un proiect început cu mai mult timp în urmă. În prima parte a zilei, un prieten vă propune o colaborare avantajoasă, care vă va aduce satisfacţii materiale nesperate.

TAUR
Vă simţiţi în formă şi faceţi planuri îndrăzneţe de viitor. Este un moment prielnic pentru investiţii pe termen lung, pentru a începe noi afaceri şi pentru călătorii în interes personal.

GEMENI
Sunteţi plin de elan şi aveţi iniţiative inspirate. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan profesional şi intelectual, dacă daţi dovadă de perseverenţă. Pe plan sentimental, nu aveţi de ce să vă plângeţi.

RAC
Faceţi o scurtă călătorie în care îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. Sunteţi foarte încrezător în capacităţile dvs. şi aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe riscuri.

LEU
Din cauza dificultăţilor financiare, s-ar putea să se declanşeze o ceartă în familie. Sunteţi plin de energie şi puteţi să finalizaţi o lucrare începută cu mai mult timp în urmă.

FECIOARĂ
Începeţi ziua cu elan şi încredere, care vă sporesc randamentul. Nu aveţi niciun fel de probleme de comunicare. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie de afaceri.

BALANŢĂ
Sunteţi tensionat din cauza programului încărcat de la locul de muncă. Nu vă manifestaţi nemulţumirea în faţa şefului. Aveţi încredere în forţele proprii şi nu vă lăsaţi copleşit!

SCORPION
Aveţi mari şanse de reuşită în tot ce faceţi la locul de muncă şi în interes personal. Voinţa şi încrederea în sine vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile. Este un moment foarte bun pentru a susţine examene, lucrări şi proiecte.

SĂGETĂTOR
Situaţia financiară nu este satisfăcătoare, dar nu reuşeşte să vă descurajeze sau să vă determine să vă pierdeţi încrederea în forţele proprii.

CAPRICORN
Un bărbat mai în vârstă vă propune o afacere din care puteţi câştiga în scurt timp o sumă importantă de bani. Evitaţi speculaţiile de orice fel!

VĂRSĂTOR
Vă ocupaţi de o problemă financiară mai veche. Dacă vi se propune o colaborare, nu o refuzaţi. Ar putea să producă o schimbare favorabilă în viaţa dvs.

PEŞTI
Începeţi ziua cu o bucurie. Primiţi o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă. Puteţi să vă faceţi planuri îndrăzneţe de viitor. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *