Culinar.md

Piept de pui marinat cu usturoi

Ingrediente:
– 2 buc piept de pui
– 3 catei de usturoi
– 50 ml ulei de masline
– sare, piper
– marar verde
– provence

Mod de preparare:
Pieptul de pui va trebui sa fie dezosat si fara piele. Se spala si se taie felii. Se pune intr-un bol si se presara peste carne sare si piper. Cateii de usturoi se curata si se piseaza apoi se amesteca cu 2 linguri ulei de masline, marar-ul tocat si cu o lingurita de provence, se amesteca si se toarna peste bucatile de carne. Se amesteca totul in bol ca fiecare bucata de carne sa fie acoperita cu usturoi, se acopera si se lasa la rece aproximativ o ora. Se pune la incins uleiul de masline ramas si apoi se prajesc feliile de carne pe ambele parti pana se rumenesc putin. Piept-ul de pui astfel prajit se serveste fierbinte alaturi de o garnitura de cartofi si eventual o salata proaspata de varza. 

Sursa: GatindCuMira

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *