Social

Poliția a deschis dosar penal în cazul fragmentelor de rachetă descoperite la Briceni

Oamenii legii au deschis un dosar penal după ce marți, 6 decembrie, resturile unei rachete au fost descoperite în raionul Briceni. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunțat că, între timp, au fost găsite și alte fragmente ale rachetei, iar cercetările pe acest caz continuă.

De asemenea, și reprezentanții Serviciului de Informații și Securitate (SIS) au anunțat că fac schimb de informații cu cei din structurile de securitate ale Ucrainei în legătură cu acest grav incident, transmite Radio Moldova.

Totodată, Ministerul Apărării a mai anunțat că specialiștii au găsit la fața locului corpul și alte patru elemente ale rachetei, care nu conțin material exploziv. Circulația în zonă este, în continuare, restricționată.

Vă amintim că luni, 5 decembrie, polițiștii de frontieră au descoperit într-o livadă din apropierea orașului Briceni, o rachetă.

De asemenea, menționăm că ieri, poliția a mai identificat bucăți din aceeași rachetă, depistată într-o livadă din raionul Briceni. Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne, cercetările continuă, iar aria a fost extinsă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *