Social

Premierul britanic Rishi Sunak anunță sprijin pentru R. Moldova din partea Marii Britanii, în contextul presiunii exercitate de Rusia asupra Chișinăului

Marea Britanie va acorda sprijin Republicii Moldova în contextul presiunii exercitate de Rusia asupra Chișinăului, a anunțat premierul britanic Rishi Sunak, potrivit TVR Moldova.

„Fiind primul prim-ministru britanic care a vizitat Moldova, sunt încântat să anunț un nou sprijin pentru a-i ajuta în fața agresiunii ruse.

Mă întâlnesc cu lideri europeni în Moldova, punând combaterea migrației ilegale pe primul loc pe agenda internațională. Am încheiat deja acorduri de migrație cu Albania, Franța și UE pentru a opri bărcile. Această problemă globală necesită colaborare”, a scris pe pagina sa de Twitter, Rishi Sunak.

Vă amintim că joi, 1 iunie, în Republica Moldova s-a desfășurat cel de-al doilea Summit al Comunității Politice Europene.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Rishi Sunak suna 100% British. Cele mai populare nume pentru bebelusi in Europa: Baieti Noah, in Brussels Mohammad, ce sa mai continui asta este trendul in Europa. Astept cu nerabdare expulzarea regalilor in US si transformarea Buckingham in moschee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *