Internațional

Președintele Ilham Aliyev condamnă atacul terorist asupra Ambasadei Azerbaidjanului la Teheran

Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, a condamnat cu fermitate atacul asupra ambasadei Azerbaidjanului din Teheran. Poziția sa fermă și sprijinul acordat autorităților iraniene în eforturile acestora de a-i aduce pe făptași în fața justiției arată importanța pe care o acordă siguranței și securității.

Președintele Ilham Aliyev a denunțat fără echivoc atacul terorist asupra Ambasadei Azerbaidjanului din Teheran. El și-a exprimat profunda îngrijorare cu privire la acest incident și și-a exprimat compasiunea față de victime.

Președintele azer și-a anunțat, de asemenea, sprijinul deplin pentru autoritățile iraniene în eforturile acestora de a aduce autorii atacului în fața justiției. El s-a angajat să ofere toată asistența necesară pentru a asigura securitatea ambasadei Azerbaidjanului la Teheran.

Atacul asupra Ambasadei Azerbaidjanului din Teheran a fost condamnat cu fermitate de președintele Ilham Aliev. Acesta a precizat că este alături de autoritățile iraniene în căutarea justiției și că va oferi toată asistența necesară pentru a asigura siguranța ambasadei.

Sursa: 10TV

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *