CSI / Rusia

Prima reacţie de la Moscova la vizita lui Biden la Kiev. Medvedev: După ce a primit garanţii de securitate de la noi, s-a dus să jure credinţă regimului neonazist

Fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, aliatul fidel al lui Putin a postat astăzi pe canalul său de Telegram un scurt comentariu despre vizita lui Joe Biden la Kiev, sugerând că deplasarea a fost posibilă numai după ce Moscova i-a oferit garanţii de securitate.

„Biden, după ce a primit garanţii de securitate, a mers în cele din urmă la Kiev. El a promis o mulţime de arme şi a jurat credinţă regimului neonazist până la moarte. Şi, bineînţeles, au existat referiri reciproce despre victoria care va veni datorită armelor noi şi a poporului curajos”, a scris Dmitri Medvedev, scrie News.ro.

Acesta a continuat să acuze NATO că în spatele ajutorului militar pe care îl oferă Kievului sunt de fapt interese de natură economică ale industriei de armament. În plus, o parte din aceste arme ar ajunge la traficanţi.

„Şi aici este important de remarcat că Occidentul livrează într-adevăr arme şi bani Kievului destul de frecvent. În cantităţi uriaşe, ceea ce permite complexului militar-industrial al ţărilor NATO să câştige bani” , a declarat Medvedev. În final, el a lăsat el să se înţeleagă că o parte din arme sunt deturnate, pentru a fi vândute ”teroriştilor din întreaga lume”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Dl l Medvedev are o calitate pretzioasa :::::
    denuntza totdeauna factorul Duplicitar car
    e caracterizeaza acest razbel confuz incarc
    at de traficantzi si afaceri dubioase.

  2. Nimic nou, rutină și subcultură elitară primitivă : o tentativă ștrengărească naivă de redefinire a ”meritocrației” simbiotice parazitare. Predictibilă și plictisitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *