ActualitateJustiție

Procuratura Generală a Republicii Moldova înaintează în instanță dosarul pe numele șefei Găgăuziei, Eugenia Guțul

Procuratura Generală a Republicii Moldova înaintează în instanță dosarul pe numele șefei Găgăuziei, Eugenia Guțul.

“Doamna Guțul figurează într-o cauză penală care este în curs de finalizare. O decizie pe acest caz va fi luată într-un timp relativ scurt. Cauza penală a fost înaintată în instanța de judecată – suntem la etapa de prezentare a materialelor de urmărire penală. Din punctul nostru de vedere, există suficiente probe pentru a confirma implicarea doamnei bașcan în cauze penale”, a declarat procurorul general interimar Ion Muntean.

Acesta nu a precizat detaliile cauzei penale în care este implicată Guțul.

Eugenia Guțul a devenit primul oficial moldovean care s-a întâlnit cu Putin după invazia Rusiei în Ucraina.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Abia dupa ce show-ul a avut loc, s-a trezit si PG. Cam tarziu.
    In general, activitatea unor organe si servicii (justitia, sis, sfs etc) este sub orice critica. Posibil ca toti asteapta schimbarea puterii sau venirea “eliberatorilor”.

    1. PG ? Aceasta institutia abjecta…. la care nu vrea nimeni sa candideze. Cu o justitie unde primul-ministru Dorin Recean isi permite sa dea indicatii judecatorilor in ce fel sa judece si cine este vinovat sau nu. Va dati seama, ca si numai din acest motiv acest individ nu merita pus prim-ministru, dar greseala ii apartine Maiei Sandu, caci ea la investit. Si da, justitia este PRAF in Rep, Moldova. Si nici nu am auzit acuzatiile la adresa bascanei, dar cam imi dau seama ce ar fi: “destabilizare” si nu m-ar mira extremism. La cine s-a plans, la Putin, care a bagat oameni la puscarie sub acuzatia de extremism (ce ofi desemnanad ala) ? Justitia moldoveana… praf si pulbere !

    1. Tătî respublika pobedist-bolșevikă numită RâMa îi la cheremul kremlinului că doar acesta a creat-o. Sensul existenței pobedistanului moldovenist??? Dorința maskoviei și străduința acerbă a idioților utili sau a celor plătiți pentru menținerea și propășirea acestui puroi moscălesco-stalinist.

  2. Trădarea de neam și țară în Moldova nu se consideră a fi o infracțiune supremă, ci o părere. Alde Dodon, Guțul, Șor și Bătrâncea nu sunt decât spuma ce plutește la suprafața latrinei suprapline. În timpul cât am scris aceste fraze, sunt sigur că alți 1000 au trădat țara, și dacă numa în gând…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *