Actualitate

Procurorii „reformați” în acțiune. Vor să-i ridice imunitatea Marinei Tauber, după ce i-au mai ridicat-o odată 2 luni în urmă

Dumitru Robu, procurorul general interimar, va solicita astăzi ridicarea imunității deputatului Marina Tauber. Aceasta urmează a fi cercetată în cadrul dosarului privind pretinsa finanțare ilegală a Partidului Șor.

Parlamentul a examinat pe 19 mai 2022 patru cereri privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a doi deputați din Fracțiunea parlamentară a Partidului politic „Șor” – Marina Tauber și Ilan Șor. Cererile privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a celor doi deputați în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată au fost adresate joi, 19 mai, președintelui Parlamentului de către procurorul general interimar, Dumitru Robu.

Potrivit Parlamentului, Comisia juridică, numiri şi imunități va examina cele patru cereri și va prezenta plenului Parlamentului rapoartele pe marginea acestora.

Vezi și – SIS și CNA efectuează percheziții sute de percheziții în toată țara la activiștii Partidului Șor. Mai mulți membri au fugit din țară zilele trecute

Opinie de Silviu Tănase: Cât timp Maia Sandu se bucură de popularitate, procurorii o să lucreze pentru agenda celor din PAS – îl vor hărțui pe Dodon, vor retragea pentru a 20-a oara imunitatea lui Șor, vor mai sechestra nu știu ce proprietatea de-a lui Plahotniuc, etc. În clipa în care procurorii vor simți că va avea loc o schimbare politică, și că PAS va pierde puterea, „reformații” în stil Stamate vor întoarce armele și capetele spânilor vor fi primele care vor cădea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *