Auto

Producția lui Tesla Cybertruck va începe în 2023

Potrivit unor informații noi, producția în masă a camionetei electrice Tesla Cybertruck va începe la sfârșitul lui 2023. Debutul producției modelului cu zero emisii a fost amânat în mai multe rânduri din cauza lipsei de componente.

Producția lui Tesla Cybertruck trebuia să înceapă, inițial, în 2021. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, care a dus la criza mondială de semiconductori, producția celui mai controversat model al mărcii deținute de Elon Musk a fost amânată în repetate rânduri.

Acum, potrivit agenției de presă Reuters, producția în masă a noului model va începe abia la sfârșitul lui 2023. Informația a fost furnizată agenției de presă de către două persoane apropiate mărcii.

Înainte de debutul producției în masă, Tesla are în plan să producă mai multe exemplare ale lui Cybertruck în numere mai mici, începând de la jumătatea anului viitor. Mai mult, dacă producția în numere mari va începe la sfârșitul lui 2023, atunci Tesla va trebui să aștepte până la începutul lui 2024 pentru a încasa venituri provenite din eventualele vânzări ale noului model.

Până acum, Tesla Cybertruck a primit circa 1.5 milioane de comenzi din toată lumea. Mai devreme în acest an, compania americană a fost nevoită să oprească temporar comenzile pentru cei din afara Americii de Nord, pentru a face față cererii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *