CSI / RusiaInternațional

Propagandiștii Kremlinului ”turbă” după uciderea fiicei lui Dughin. Peședintele Ucrainei „aprobă astfel de acțiuni”

După atentatul cu bombă asupra mașinii fiicei filozofului și ideologului rus Aleksandr Dugin-Daria, care a murit pe loc la Moscova, propagandiștii cu ”greutate” ai Kremlinului au cerut lovituri urgente împotriva Ucrainei.

Printre cei care susțin astfel de acțiuni se numără Margarita Simonian și Denis Pușilin, liderul separtiștilor Donețkului. Aceștia și-au împărtășit „opiniile” pe rețelele de socializare.

Astfel, redactorul-șef al RT, Margarita Simonian, a cerut trupelor ruse să „lovească centrele de decizie”.

„Nu există cuvinte. Cu toate acestea, există un lucru. Centrele de decizie!”, a scris aceasta pe canalul de Telegram, duplicând de două ori ultima propoziție.

Așa-zisul șef al cvasi-republicii „DPR” Denis Pușilin a spus că „partea ucraineană este în spatele” morții lui Dughina. În același timp, el susține că Aleksandr Dugin, nu fiica sa, ar fi fost ținta principală.

Politicienii și scriitorii apropiați Kremlinului au vorbit și ei în favoarea loviturilor asupra Ucrainei.

„Teroriștii trebuie distruși, iar autorii și clienții, oriunde s-ar afla”, a spus senatorul Andriy Klishas.

Un deputat al Dumei de Stat, Aleksandr Khinshtein, a asigurat că rezolvarea acestei crime „ar trebui să devină o chestiune de onoare pentru sistemul de aplicare a legii rus”.

La rândul său, scriitorul și co-președintele partidului „Doar Rusia – Pentru adevăr” Zakhar Prilepin a scris că președintele Ucrainei „aprobă astfel de acțiuni”.

Vă amintim că în seara zilei de 20 august, mașina Dariei Dughina a fost aruncată în aer în suburbiile Moscovei. Tatăl ei, Aleksandr, este principalul ideolog al Rusiei, declarând că cetățenii ucraineni ar trebui uciși.

Daria Dugina a lucrat ca politolog și a fost un invitat frecvent al canalelor TV pro-Kremlin. La fel ca tatăl ei, ea nu a ezitat să răspândească narațiuni propagandistice despre Ucraina și și-a exprimat adesea îndoielile cu privire la independența acesteia.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Chiar ca nu mai intelegi nimic.
    Nazismul este o ideologie a fascismului.
    Si fascismul german si fundamentalismul islamic au la baza ceva percepte religioase.
    Astazi propaganda rusa sustine exterminarea unei populatii de aceeasi rasa,cultura si religie cu rusii.
    Asta este dementa, nu mai tine de filozofie sau ideologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *