Politică

PSRM: Mama lui Igor Dodon a fost citată la Procuratură

Socialiștii afirmă că mama lui Igor Dodon a fost citată la Procuratură. Deocamdată, reprezentanții instituției nu au confirmat sau infirmat informația.

PSRM susține că ar fi vorba despre persecutare a membrilor familiei socialistului, transmite Realitatea.md.

„Demonstrează o dată în plus că dosarul împotriva lui Igor Dodon a fost deschis la comandă. Scopul final al acestor acțiuni este de a pune presiune asupra Partidului Socialiștilor – adevărata forță de opoziție care luptă cu regimul de la guvernare”, spun socialiștii.

Vă amintim că astăzi, 13 iulie, magistrații au prelungit cu 20 de zile mandatul de arest preventiv pentru Petru Merineanu, cumnatul lui Dodon. De asemenea, el dar și Galina Dodon, sunt acuzați de complicitate la îmbogățire ilicită.

Menționăm că Dodon și Merineanu au fost reținuți pe 24 mai, după mai multe ore de percheziții. Atunci, procurorii anunțau că Merineanu a încercat să înghită o recipisă din care reiese că Dodon este beneficiar al bazei de odihnă de la Sadova.

Igor Dodon este bănuit de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *