Media

Publika TV închide câteva programe și concediază mai mulți prezentatori

Canalul Publika TV a anunțat închiderea câtorva programe. Între timp, în rețelele sociale au apărut informații despre demiterea mai multor prezentatori de la Publika TV și despre închiderea întregului canal.
Publika TV, deținută de fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc, a închis programele Publika Report (găzduite de Rita Ursalovski și Vitalie Dogaru) și programul „День за днем” (găzduit de Ludmila Muntean). Aceste informații au fost confirmate pentru NewaMaker de către Publika TV.

În același timp, principalul redactor de la Publika a negat informațiile referitoare la închiderea canalului: „Publika TV va continua să livreze știri. Vom lucra cu riscul de a-i dezamăgi pe cei care abia așteaptă ca noi să încetăm să mai existăm ”, a notat editorul-șef de la Publika TV, Gheorghe Iosip. În același timp, el nu a răspuns la întrebările lui NM despre demiterea prezentatorilor TV.

Informații despre demiterea a trei prezentatori Publika TV: Ludmila Muntean, Rita Ursalovski și Vitali Dogaru – au apărut pe 14 septembrie în bloguri și canale de Telegram anonime. Tot acolo s-a vorbit și despre închiderea canalului.

Rita Ursalovski, într-un interviu pentru NM, a confirmat faptul demiterii sale, refuzând să ofere mai multe detalii.

Vitalie Dogaru a declarat pentru NM că a citit despre demiterea sa pe paginile bloggerilor. „Însă nimeni nu m-a informat oficial despre asta încă”, a spus el, adăugând că a fost informat despre închiderea programului la sfârșitul săptămânii trecute.

Ludmila Muntean a declarat pentru NM că peste două sau trei săptămâni va putea spune cu siguranță dacă va părăsi canalul TV.

Publika TV este deținută de fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc. Publika TV își transmite programele utilizând atât acoperirea aerului terestru, cât și rețelele prin cablu. Conform măsurătorilor AGB, canalul Publika TV în august s-a clasat pe locul șase în clasamentul popularității canalelor TV moldovenești. Potrivit actualului lider al Partidului Democrat, Pavel Filip, după plecarea lui Plahotniuc din Moldova, PDM nu are sprijin.

diez

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *