Politică

Putin, umilit din nou la nivel înalt, în Kazahstan. Furia l-a făcut să se înece de 8 ori în timpul unui discurs

Statutul internațional al lui Putin continuă să scadă, fiind însoțit de manifestări demonstrative ale lipsei de respect în public.

Joi, 13 octombrie, în timpul celui de-al 6-lea Summit al Parteneriatului Asiatic din Kazahstan, Putin a fost din nou obligat să-și aștepte omologii în fața camerelor de filmat.

De data aceasta, președintele rus a fost nevoit să se agite în așteptarea emirului Qatarului.

Conform protocolului, ambele părți trebuie să apară în fața camerelor în același timp, deoarece așteptarea pare de obicei umilitoare pentru una dintre părți.

Împreună cu Putin, întreaga delegație rusă, alături de Lavrov, Peskov și Miller, au ajuns într-o situație incomodă. Toți s-au înghesuit în jurul șirurilor de scaune, așteptând sosirea oaspeților influenți din Orientul Mijlociu.

Utilizatorii rețelelor de socializare notează că statutul internațional al lui Putin s-a prăbușit după invadarea Ucrainei.

Anterior, Putin a fost ținut succesiv în așteptare de președinții Turciei, Azerbaidjanului, Kârgâzstanului și prim-ministrului Indiei.

Utilizatorii au atras atenția și asupra discursului lui Putin, în timpul căruia acesta a tușit, a gemut și s-a înecat în mod constant. Într-un minut, și-a întrerupt declarația de 8 ori cu tuse.

Sursa: Ria

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *