CSI / RusiaRăzboi

Răspunsul cinic al purtătorului de cuvânt al lui Putin când a fost întrebat de atacurile cu rachete: „Kievul poate pune capăt suferinței populației sale dacă îndeplinește cererile Rusiei”

Joi, 24 noimebrie, Kremlinul a negat că atacurile sale asupra rețelei de electricitate a Ucrainei au vizat civili, dar a declarat că Kievul ar putea „pune capăt suferinței” populației sale dacă ar îndeplini cererile Rusiei de a rezolva conflictul, transmite Reuters.

Atacurile repetate cu rachete împotriva infrastructurii electrice din Ucraina din ultimele săptămâni au lăsat milioane de oameni fără lumină, apă și încălzire ore sau zile întregi, în contextul în care temperaturile exterioare scad sub zero grade.

Dar purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, pretinde că „nu au existat și nu există lovituri asupra unor ținte ”sociale” se acordă o atenție deosebită acestui aspect”.

”În ceea ce privește țintele care au legătură directă sau indirectă cu potențialul militar, acestea sunt în mod corespunzător supuse loviturilor”, a declarat acesta.

Totodată, Peskov a fost întrebat cum poate fi conciliată suferința populației civile din Ucraina cu pozițiile lui Putin. Dictatorul rus a declarat că Rusia nu dorește să distrugă Ucraina sau populația sa.

„Conducerea Ucrainei are toate oportunitățile de a readuce situația la normalitate, are toate oportunitățile de a rezolva situația în așa fel încât să îndeplinească cerințele părții ruse și, în consecință, să pună capăt tuturor suferințelor posibile în rândul populației” a răspuns Peskov.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


1 comentariu

  1. „Conducerea Ucrainei are toate oportunitățile de a readuce situația la normalitate, are toate oportunitățile de a rezolva situația în așa fel încât să îndeplinească cerințele părții ruse și, în consecință, să pună capăt tuturor suferințelor posibile în rândul populației”. Ce criminali ! Dacă îndeplinești cererile lor, ele vor crește! Și față de celelalte țări din regiune de asemenea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *