Politică

Reacția lui Medvedev după ce premierul Recean a spus că Putin și alți oficiali ruși sunt INTERZIȘI pe teritoriul R. Moldova. „Nimeni nu merge acolo acum. Poate cândva, mai târziu. Moldova nu ar mai exista ca stat”

Fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, a recurs la jigniri la adresa președintei Maia Sandu și premierului Dorin Recean, după ce șeful Guvernului de la Chișinău a spus că Vladimir Putin și alți oficiali ruși sunt interziși pe teritoriul Republicii Moldova.

„O creatură misterioasă pe nume Recean a spus că nici președintele Rusiei, nici alți oficialii ruși nu vor putea intra în țara sa – Moldova. Ei bine, în primul rând, nimeni nu merge acolo acum. Poate cândva, mai târziu…”, a scris fascistul rus Medvedev pe canalul său de Telegram, scrie Ziarul Național.

De asemenea, acesta afirmă că Republica Moldova nu ar mai exista ca stat.

„Și, în al doilea rând, nu mai există un astfel de stat. Șefii locali l-au vândut României, devenind trădători ai patriei. Și nu are rost să vorbesc cu ei despre nimic. Lasă oamenii să se ocupe de ei. Și, în cele din urmă, să decidă cine sunt – moldoveni sau români”, a mai adăugat Medvedev.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei lasă să se înțeleagă că Rusia recunoaște Transnistria: „Cu înțelegerea, desigur, că tot felul de receani și sandu vor respecta suveranitatea Transnistriei”.

Vă amintim că președintele Rusiei, Vladimir Putin, are interdicția de a intra pe teritoriul Republicii Moldova, a declarat premierul Dorin Recean, în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune.

Deocamdată, prim-ministrul a mai declarat că ar exista o listă de oficiali ruși, care nu pot intra în țara noastră, dar deocamdată  această listă nu este publică.

Potrivit premierului, Rusia trebuie să respecte cetățenii și instituțiile Republicii Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Sefii locali ai Moldovei e drept ca au fost pana acum tradatori, dar fiindca au vandut “patria” Rusiei – sau unde se afla Dodon la fiecare weekend?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *