Politică

Vladimir Putin și alți oficiali ruși au interdicția de a intra pe teritoriul R. Moldova. „Fiecare trebuie să-și știe locul și dacă au să-și facă ceva acasă, să-și facă acasă”

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, are interdicția de a intra pe teritoriul Republicii Moldova, a declarat premierul Dorin Recean, în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune.

Deocamdată, prim-ministrul a mai declarat că ar exista o listă de oficiali ruși, care nu pot intra în țara noastră, dar deocamdată  această listă nu este publică.

Potrivit premierului, Rusia trebuie să respecte cetățenii și instituțiile Republicii Moldova.

„Federația Rusă nu trebuie să ne spună nouă ce trebuie sau ce nu trebuie să facem. Republica Moldova este o țară independentă, suverană și oricine nu respectă alegerea poporului, asta este atitudinea noastră. O să le spunem că fiecare trebuie să-și știe locul și dacă au să-și facă ceva acasă, să-și facă acasă”, a menționat Dorin Recean.

De asemenea, în ”lista neagră” se află și interpretul rus Filip Kirkorov, pe care Recean l-a numit persoană ”toxică”.

Vă amintim că recent președintele Republicii Tatarstan, Rustam Minnihanov, nu a putut intra în Moldova. Acesta a fost oprit pe Aeroportul din Chișinău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *