CSI / Rusia

Redactorul-șef de la Russia Today: Dacă Rusia nu câștigă războiul din Ucraina „se va termina rău pentru toată omenirea”

Redactorul-șef al postului rusesc de televiziune Russia Today, Margarita Simonian, a declarat într-o emisiune TV de luni seară că dacă Rusia nu câștigă războiul din Ucraina „se va termina rău pentru toată omenirea”. Totodată, propaganda rusă a sugerat că cine studiază în Occident merge direct în iad, după cum reiese din analiza discursului realizată pe twitter de jurnalista americană specializată în spațiul rusesc, Julia Davis. 

„Ei toți cred că noi vom pierde și că Occidentul va câștiga. Ei nu înțeleg că asta este imposibil. Este pur și simplu imposibil, nu se va întâmpla niciodată”, spune Simonian.

De asemenea, șefa Russia Today a susținut în cadrul prelegerii televizate că „fie vom câștiga noi, fie se va termina rău pentru toată omenirea, nu există nicio altă cale”.

 „Când oamenii întreabă cât va mai dura [războiul] în termeni de alienare și confruntare cu Occidentul, eu văd doar o versiune a evenimentelor: oamenilor, asta este pentru totdeauna. Obișnuiți-vă cu această viață nouă”, le-a transmis apropiata Kremlinului rușilor de rând.

„Nu pot să suport gemetele de tipul – ne pare rău pentru copii -. De ce vă pare rău pentru copii? Unora le pare rău că copiii lor nu pot studia în Occident, că brava lume nouă nu le va mai fi în continuare deschisă, totul va fi închis pentru ei. Eu le spun  – Oamenilor, ar trebui să vă bucurați-”, a mai declarat Margarita Simonian.

Șefa Russia Today a mai afirmat și că „brava lume nouă duce direct în iad”. „Peste 10 ani veți spune -Mulțumesc foarte mult-. Mulțumesc că copilul meu nu a studiat niciodată în Occident, fiindcă copilul tău va rămâne o persoană normală”, a continuat apropiata regimului de la Moscova.

„Indiferent ce se întâmplă și cum ne comportăm noi, confruntarea cu ei [Occidentul] va fi pentru tot restul vieților noastre”, a concluzionat șefa Russia Today.

Sursa: Digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

  1. Acest santaj al intregii planete deja intrece pe cel al Coreei de Nord. “Ori ne lasati sa facem ce vrem, ori zburam toti in aer!” Amenintari clasice ale unui terorist care a capturat un avion.

  2. Niște moscali își prezintă viziunea lor despre lume și viață. Ceva de genul: noi maimuțele am descoperit bata atomică și vă amenințăm cu ea.
    Nu contează că suntem maimuțe, trebuie să ne tratați în mod “mai egal”…
    Ăștia își cer singuri osândă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *