Culinar.md

(REȚETA ZILEI) Plăcintă cu spanac şi ceapă verde

Ingrediente

– un foietaj congelat
– 400 g spanac
– 4 legături ceapă verde
– 2 ouă
– sare
– piper
– 100 g smântână grasă

Mod de preparare

Începe prin a căli ceapă, adăugând sare şi piper după gust. După ce această este gata, punem spanacul tocat mărunt şi adăugăm 100 ml apă. Lăsăm la scăzut până obţinem o compoziţie legată şi o lăsăm la răcit.

Între timp batem bine cele 2 ouă împreună cu smântână şi încorporăm rezultatul în spanacul rece.

Se toarnă umplutură între cele două foi de plăcintă şi se bagă la cuptor până se rumeneşte. Este de preferat să se consume rece!

Poftă bună! 

sursa: unica.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *