Social

Rudele Valentinei Bivol, tânăra mamă ucisă de o polițistă beată, la Sângera, apel la ajutor: „I-au fost luate zilele prea crunt și prea devreme”

Rudele Valentinei Bivol, tânăra mamă, în vârstă de 30 de ani, ucisă într-un grav accident rutier, la Sângera, care s-ar fi produs din cauza unei polițiste în vârstă de 22 de ani, după ce a urcat beată la volan, fac apel la oamenii de bună credință. Cazul Valentinei a fost publicat pe o platformă de donații, așa încât cei care își doresc să susțină familia îndoliată să o poată face.

„Valentina Bivol era o tânără mămică, care avea toată viața înainte. Însă în seara de 28 august i-au fost luate zilele prea crunt și prea devreme. (…) O mamă, soție, soră, fiică și prietenă devotată – așa o descriu apropiații devastați de durere. A lăsat în urmă o fetiță de 6 anișori și un soț iubitor. Toți apropiații îi vor simți lipsa. Petru Bivol, soțul Valentinei, s-a pomenit într-o clipă fără soție, și cu un copil mic în brațe, care nu înțelege ce se petrece și unde e mama. (…) În aceste grele momente, el are nevoie de suportul și ajutorul întregii societăți, pentru a face față unei realități crunte și de a-și crește copilul”, se arată în mesaj, potrivit Newsmaker.md.

Valentina Bivol va fi petrecută pe ultimul drum pe data de 31 august. Cei care își doresc să-și ia rămas bun de la tânără o pot face astăzi, 30 august, după orele 17:00, în Băcioi, la casa părintească a fetei.

„Zbor lin, Valentina”, au scris rudele și prietenii tinerei pe rețelele de socializare.

Dacă îți dorești să susții familia Valentinei Bivol, o poți face AICI.

Vă amintim că noaptea trecută, în comuna Sângera din municipiul Chișinău s-a produs un grav accident.

Un automobil, la volanul căruia se afla o angajată a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), a intrat pe trotuar și a lovit trei pietoni, anunță Poliția Republicii Moldova. În urma impactului o femeie în vârstă de 30 de ani a decedat pe loc, iar două minore de 6 și 17 ani au fost transportate la spital.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 01:40 despre comiterea unui grav accident rutier în comuna Sângera. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că, șoferul automobilul de marca Toyota a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar, tamponând trei pietoni.

Potrivit medicilor, sora Valentinei a fost internată la Institutul Mamei și Copilului, în stare extrem gravă. Fata se află în reanimare, acolo unde medicii luptă pentru a-i salva viața.  Fetița de 6 ani, care este fiica Valentinei Bivol, a fost internată la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii „Valentin Ignatenco”.

Reprezentanții instituției medicale susțin că fetița se află în afara oricărui pericol, iar starea de sănătate a acesteia fiind medie-stabilă.

Potrivit Inspectoratului general de Poliție, pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Șoferița a fost reținută pentru 72 de ore.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *