Actualitate

Rușii nu mai găsesc oameni care să moară în Ucraina și recrutează soldați din „transnistria”, serviciile militare de informaţii britanice

Din cauza pierderilor, Rusia recrutează locuitori ai „transnistriei” și este demis din serviciu, – serviciile militare de informaţii britanice.

Rusia continuă să sufere pierderi uriașie în Ucraina. Informațiile britanice au aflat că fascismul rusesc vrea să-și reînnoiască forțele cu locuitori din transnistria aflată sub ocupație.

Rusia speră să creeze o forță de luptă mai mare și, prin urmare, încearcă să recruteze rezidenți din regiunea transnistreană nerecunoscută a Moldovei.

Ca răspuns la numărul de pierderi în rândul soldaților lor, forțele armate ruse încearcă să mărească numărul de trupe cu ajutorul personalului demis din serviciul militar din 2012.

Înainte de aceasta, Forțele Armate ale Ucrainei au înregistrat că a existat o pregătire pentru primirea aeronavelor. Forțele Armate ale Ucrainei au raportat că dacă Rusia încearcă să transfere avioane în Transnistria, forțele de apărare aeriană ucrainene vor doborî ținte aeriene.

Reamintim că Rusia încearcă să implice mercenari din Abhazia și Osetia de Sud în războiul din Ucraina. Dar numărul celor care vor să lupte este atât de mic încât planul Kremlinului a eșuat evident.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *