CSI / Rusia

Scenariu controversat în presa britanică: Prigojin este în viață și se pregătește să se răzbune pe Putin

Prigojin nu numai că este în viață, dar își pregătește și răzbunarea asupra lui Putin pentru uciderea sosiei sale. Această opinie a fost exprimată de politologul Valeri Solovei, în ciuda faptului că marți, 29 august, Evgheni Prigojin a fost înmormântat.

Marți, 29 august, jurnaliștii de la Daily Mail au publicat un articol în care afirmă că Prigojin este în viață și gata să se răzbune pe Putin. Jurnaliştii britanici se referă la politologul Valeri Solovei, numit Nightingale.

Acesta și-a început discursul spunând că avionul lui Prigojin a fost doborât și nu a existat un dispozitiv exploziv la bord. Operațiunea de eliminare a lui Prigojin a fost dezvoltată de serviciile speciale ale Federației Ruse și coordonată direct de Putin.

Cu toate acestea, potrivit lui Solovei, Prigojin nu era la bord, în locul lui a zburat o sosie la Sankt Petersburg.

De asemenea, politologul a spus că în luna septembrie va putea spune cu siguranță în ce țară se află acum Prigojin.

Este posibil ca însuși „bucătarul lui Putin” să reapară la sfârșitul acestui an. Nightingale este sigur că, indiferent unde se află, în Belarus și Africa, finanțatorul „Wagner” pune la cale un nou plan de răzbunare.

În același timp, politologul nu poate explica motivul pentru care apropiații săi au murit într-un accident de avion, iar Prigojin însuși a supraviețuit.

Este posibil ca acum Prigojin să se răzbune nu numai pentru el, ci și pentru prietenii săi care au zburat în acel avion. Prigojin are acces la 1,6 miliarde de lire sterline bitcoin. Acești bani intenționează să îi folosească pentru a lovi Kremlinul.

Totodată, este demn de remarcat faptul că imediat după rebeliunea eșuată a lui Prigojin, pe internet au început să apară imagini cu pașapoarte false cu alte nume, precum și o serie de fotografii în care Prigojin este deghizat cu păr fals, barbă, mustață.

Totodată, Comitetul de Investigații al Federației Ruse insistă că analiza ADN indică moartea lui Prigojin, care se afla la bordul avionului care s-a prăbușit în regiunea Tver.

Nici politologul Ekaterina Shulman și jurnalista Ksenia Sobceak nu cred în moartea lui Evgheni Prigojin. Ele susțin că liderul Mercenarilor a folosit situația cu prăbușirea avionului pentru a dispărea definitiv din câmpul vizual al lui Putin.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *