ActualitateSănătate

‘Se va face o nouă analiză!’

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care ţin de problemele sale personale. La final, va exista o nouă analiză. ”Să putem să mergem mai departe sau să vedem ce decizie de ia”, a afirmat liderul PNL.

Nicolae Ciucă a afirmat, joi seară, la Digi 24, că în şedinţa de luni a coaliţiei s-a discutat despre candidatura la Primăria Capitalei. ”A fost o decizie prin care am convenit ca în această săptămnă (…) să existe acţiunea aceasta de clarificare din partea domnului doctor a tuturor acestor aspecte care ţin de persoana domniei sale, pentru ca, în final, să putem să avem din nou o analiză şi să putem să mergem mai departe sau să vedem ce decizie de ia”, a declarat Nicolae Ciucă, relatează News.ro. Acesta a adugat că, ”în momentul de faţă, domnul doctor este propunerea de candidat la Primăria Capitalei, a noastră, a coaliţiei”. Ciucă afirmă că medicul Cîrstoiu a fost propunerea lui Marcel Ciolacu, ”în procesul de identificare a candidatului” şi, atâta timp cât acesta i-a cerut să clarifice situaţia ”este normal să respecte cererea pe care domnul prim ministru Marcel Ciolacu a adresat-o”.

Întrebat ce se va întâmpla dacă medicul Cîrstoiu nu va aduce claridicări, Ciucă a precizat că premierul Marcel Ciolacu i-a mai cerut încă odată lui Cătălin Cârstoiu, chiar în cursul zilei de joi, să facă clarificări publice: ”Este o chestiune care ţine de clarificarea unor probleme personale (…) eu nu am cum să judec pe anumite supoziţii, pe anumite date un anumit aspect”. Ce spune Cîrstoiu Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PSD-PNL la Primăria Capitalei, spune că nu se retrage din competiția pentru alegerile locale, totul după ce au circulat mai multe zvonuri în acest sens.

„Nu, nu mă retrag. Să nu vă așteptați de la mine la așa ceva. Nici dacă îmi va cere domnul Marcel Ciolacu. Căci nu eu am fost cel care a căutat un candidat la Capitală și a ajuns la varianta Cătălin Cîrstoiu, și, cum am mai zis, eu nu am solicitat nimănui nimic în ideea asta”, a spus Cîrstoiu, la emisiunea Hai România, de la Evenimentul Zilei. „Atât domnul Marcel Ciolacu cât și domnul Nicolae Ciucă sunt oameni serioși. Mi-am dat seama din discuțiile pe care le-am avut cu ei că sunt oameni politici cu coloană vertebrală. Își asumă un lucru și-l duc până la capăt. Nu joacă nimeni „Alba-Neagra” în această situație”, a punctat Cătălin Cîrstoiu (pe larg, aici). Anunțul Gabrielei Firea Gabriela Firea a anunţat, joi, că situaţia candidatului susţinut de coaliţie la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, va fi discutată într-o întâlnire a liderilor PSD şi PNL coaliţiei, la finalul acestei săptămâni sau sau luni dimineaţa. Premierul şi liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, întrebat dacă ia în calcul retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu de la Primăria Capitalei, că nu a avut o astfel de discuţie cu preşedintele PNL Nicolae Ciucă şi nici cu Cîrstoiu, sau vreo discuţie de a veni cu alt candidat. Acesta a mai spus că primul pas ar fi ca medicul Cîrstoiu să organizeze o conferinţă de presă în care să răspundă acuzaţiilor care i se aduc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Cand principala conditie ca cel care candideaza trebuie sa aiba milioane de lei la saltea, asta e rezultatul !
    In ultimii 20 de ani ,atat psd cat si pnl, au promovat astfel de candidati.
    N-avea importanta daca se pricepea sau avea habar ce inseamna Administratia Publica,
    Mulgatorii de bani de la partide trebuiau sa-si faca jocul.

  2. PSD si PNL aceeasi mizerie ! Din pacate, pt cine nu stie, Nicolae Ciuca a devenit din nimic omul americanilor, cum recent a dezvaluit H. D. Hartmann, facut general pt ca s-a gudurat bine pe langa alt general american. Dupa cum s-a vazut, omul este un balbait si plagiator (hot pe romaneste). PNL l-a pus presedinte pt ca da bine la americani. Nu spun ca ar fi fost altul bun in PNL, caci numai trante sunt acolo, vezi prostul ala care nu stia sa citeasca de pe hartie comunicatele in pandemie, dar el era ministru de interne. Am crezut ca AUR va aduce un suflu nou, dar dezastru si astia. AUR face un non-combat la Primaria Bucurestiului, punand candidat un neica-nimeni, fara sansa adica. A mai dat si o groaza de bani pe afise. Dar din banii cui, daca prostul nu are nici o sansa ? Alegerile astea sunt o MASCARADA, pt ca din start legislatia europeana interzice comasarea alegerilor, dar in Romania se poate ceea ce nu se poate in Occident. De ce oare se poate ? Ma gandesc tare serios sa nu ma duc la asa-zisele alegeri din doua motive: 1) comasarea inseamna ca sunt masluite pt ca aceasta a fost intentia pt a se comasa si nici nu ai voie la vreun tur doi si 2) oricum nu am pe cine vota, toti fiind niste escroci, pusi pe imbogatire. Clasa politica si din Romania, dar si din REp. Moldova este jalnica, de aceea cele doua state romanesti nu se unesc si o duc si foartec rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *